Ce trebuie sa stii despre bonusul de la Betfair!

Este un lucru binecunoscut faptul ca nume mari din lumea pariurilor sportive si a cazinourilor ofera bonusuri de bun venit, pentru a-si creste popularitatea. Multi jucatori sunt sceptici in conditiile in care o astfel de strategie este specifica mai degraba celor ce sunt noi pe piata. Asadar, se axeaza pe branduri deja cunoscute.

Trebuie spus ca de la caz la caz termenii si conditiile difera. Ceea ce ai auzit ca se practica la o anumita casa de pariuri, nu este acelasi lucru peste tot. Iata in randurile ce urmeaza ce trebuie sa stie cei interesati de bonus Betfair.

Bonus 50% din prima depunere

Un tip de bonus practicat la Betfair se refera la acest gen. Utilizatorul trebuie sa deschida un cont, sa depuna suma de bani dorita, iar pentru a obtine bonus maxim depunerea trebuie sa fie de 900 de lei. Bonusul primit impreuna cu depunerea trebuie rulat. Acest lucru este posibil doar in sectiunea Sportsbook.

Bonus de 100 de lei

In acest caz trebuie sa urmezi acelasi pas, de a deschide un cont. O depunere de minim 100 de lei este necesara, folosind cardul de credit. Se impune un pariu pe Sportsbook cu o miza de 100 de lei pe o cota de minim 1,6.

Acesti pasi sunt necesari pentru a obtine bonusul. Ar trebui sa il rulezi de 3 ori si ai 90 de zile la dispozitie pentru asta.

Intrebarile oricarui jucator

Un cont activ in cadrul platformei este edificator pentru intrebarile pe care le-ar putea avea orice jucator. O sectiune speciala este dedicata doar pentru bonusuri, asadar oricand jucatorul are acces la aceste informatii. Aici se vor detalia informatiile despre bonusuri, dar si validitatea acestora, detalii despre produse etc.

Jucatorii trebuie sa stie ca bonusul poate fi folosit in pariurile non exchange. De asemenea, pentru pariurile ce au fost plasate din suma bonus primita nu se poate realiza cashout.

Cerinta de rulaj – acest termen va pune in dificultate pe unii asa ca merita sa  explicam. Se refera la conditiile impuse pentru rulaj. Ce se castiga din suma bonus obtinuta se tine in balanta de bonus pana cand vei rula de cate ori se impune conform regulamentului.

Jucatorii pot observa ca prima suma folosita la pariuri se va lega de bonusul primit si ulterior se vor consuma fonduri din depunerea facuta. Cand nu se intampla astfel sunt 2 situatii: nu ai indeplinit termenii si conditiile, anume suma minima de pariu, tipul de pariu etc.  O alta situatie se refera la un bonus ce este deja in desfasurare si nu exista alte fonduri din bonus pentru a fi folosite la un pariu, asadar se recurge la depunerea facuta de jucator.

Betfair

Pentru cei care sunt in cautare de casa de pariuri serioasa trebuie spus ca Betfair este pe piata din 2000, are origine britanica, iar din 2006 are licenta definitiva. Se accepta o suma minima de depunere de 6€. Este una dintre cele mai importante agentii de pariuri dn tara, asadar jucatorii nu vor fi dezamagiti de experienta traita aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.