Crema antirid zi și noapte GAMARDE!

Trebuie să recunosc că, de când mă știu, tenul meu mi-a dat bătăi de cap. Am un ten gras, iar majoritatea cremelor nu mă ajută deloc. Ba chiar îl îngrașă mai mult, dându-i o strălucire absolut inestetică. Și cum luna aceasta schimb și prefixul, am realizat că am mai multă nevoie decât oricând de o cremă care să mă ajute.

Așa încât am decis că este momentul pentru o schimbare. Am fost încântată de descrierea pe care am citit-o la crema antirid zi și noapte GAMARDE  și am decis să o testez.

Nu îmi pare rău deloc, a fost o alegere foarte bună. Crema are o textură destul de interesantă, se absoarbe foarte repede și lasă pielea mult mai fermă și mai netedă. Este un tratament reparator, antirid pentru pielea matură. O folosesc atât dimineața, cât și seara.

Crema antirid zi și noapte GAMARDE!

Dacă nu ați auzit de Gamarde, să știți că că este singura linie de fito dermatocosmetice bio care garantează 100% ingrediente naturale active în compoziție.

Printre ingrediente se numără apa termală, ulei de palmier, ulei din semințe de alune, ulei de ricin, de scorțișoară, de flori de trandafir, de levănțică, de chiparos, din flori de cimbru.

Ce ne promite Gamarde?

– 100% ingrediente naturale

– Certificate Bio

– Produse dedicate pielii sensibile

– fără silicon, parabeni, organisme modificate genetic, uleiuri minerale provenite din petrochimie, coloranți, conservanți, parfum de sinteză

– netestate pe animale 

Gamarde este o dovadă a faptului că frumusețea și angajamentul social pot merge mână în mână. Apa termală Gamarde-les-Bains, recunoscută de Academia de Medicină din Franța pentru proprietățile sale în îngrijirea pielii, prezintă o compoziție excepțională de elemente sulfuroase, prin care și-a câștigat denumirea de “apă termală” încă din anul 1841. Uleiul de argan posedă calități inegalabile de hidratare, hrănire, regenerare și întinerire ce este utilizat în toate formulele Gamar de; provine dintr-o Rezervație a Biosferei UNESCO aflată în sud-vestul Marocului.

Crema conține 40 ml și are valabilitate 3 luni de la data deschiderii. Mie îmi place, pentru că este o cremă care face ceea ce promite. Cu siguranță rămâne printre preferatele mele!

Voi ați auzit de produsele Gamarde? Le-ați încercat?

Un comentariu


  1. crema antirid care poate fi utilizata si ziua si noaptea? Vreau si eu! Mai ales ca este Gamarde si are ingrediente super ok si zici ca face treaba buna pe tenul tau gras. Ten gras am si eu si am cam aceeasi problema in a gasi produse bune pentru mine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.