Young Living – creme cu uleiuri esențiale!

Când eram mică, visam să fiu o Rapunzel. Cu un păr lung, mătăsos, dar mai ales puternic. Dacă în timp am reușit să îmi mențin sănătatea părului, după ce am născut a doua oară, părul de care eram atât de mândră începuse să se subțieze, să cadă…

Am încercat foarte multe șampoane, balsamuri, loțiuni și creme magice. Unele au mers o perioadă, altele nu dădeau niciun rezultat. Mă gândeam că în curând voi rămâne cu doar două fire de păr…

Până când, am auzit de Young Living, de Stare de Bine cu Young Living. Iar crema pentru păr sănătos a fost cea care mi-a atras atenția.

Stare de bine cu Young Living – cremele cu uleiuri esențiale, special pentru tine!

Cu ingrediente 100% naturale: unt de cocos, unt de shea, unt de cacao, lanolină, uleiuri esențiale de grad terapeutic, 100% pure. O folosesc cam de 2 ori pe săptămână. Masez bine scalpul umed și las să acționeze cât mai multe ore. Părul trebuie să fie nepărat ud; pentru o absorbție cât mai eficientă a uleiurilor, apa intensifică pătrunderea uleiurilor.

Părul meu și-a recăpătat strălucirea, este mult mai puternic și nu se mai rupe atât de repede.

Și pentru că Adriana Luchian, distribuitor Young Living în România, mi-a trimis o listă cu cremele pe care le face, am decis să încerc și crema pentru sistemul imunitar. Pentru fete, bineînțeles. Mersul în colectivitate aduce nenumărate răceli, viroze, iar eu mi-am dorit să încerc să le întăresc cumva sistemul imunitar, astfel încât toate acestea să nu se mai lipească atât de repede de ele. Se aplică pe tălpi prin mesaj dimineața și seara, fiind vedeta din lista Adrianei.

„Am făcut sute până acum”, mi-a spus Adriana, ceea ce m-a convins să o încerc. Nu voi spune că fetele nu au mai răcit de când am început aplicarea. Însă știu sigur că nu am mai luat niciun antibiotic de atunci, iar răcelile au fost extrem de ușoare. Eu tind să cred că uleiurile esențiale pe care le conțin aceste creme ne-au ajutat.

De aceea, vă recomand să încercați cremele cu uleiuri esențiale de la Young Living pentru a vă convinge de eficacitatea acestora!

3 comentarii


  1. chiar nu stiam cum se poate folosi aceasta crema. Acum am inteles ca trebuie pe parul umed si ca se lasa mai multe ore sa actioneze, Tinand cot de ingredientele foarte bine alesa, sa stii ca sunt tentate sa incerc si eu produsul pentru par.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.