De ce este Art Studio un studio de videochat special

 

Art Studio are o experienta de peste 10 ani pe piata videochatului, fiind unul dintre cele mai serioase studiouri din Bucuresti. Ne putem lauda cu un numar mare de modele de top, nenumarate premii la evenimentele de profil, activitatea noastra caracterizandu-se prin constanta si profesionalism.

Alaturi de modelele noastre stau membrii echipei Art Studio (traineri, fotografi, echipa tehnica), care se ocupa de toate detaliile fara de care un studio de videochat profesionist nu ar putea functiona :  amenajarea spatiilor, calculatoare, lumini, sunet, foto-video.

Studioul nostru beneficiaza de dotari de top :  lucram cu calculatoare de ultima generatie, camere web profesionale si am amenajat spatii tematice in care modelele sa se simta adevarate printese.  Noi ne ocupam de lumini, de sunet, de decoruri, chiar si de vestimentatia fetelor. Tu trebuie doar sa vii la studio si sa muncesti cu placere.

Referitor la castiguri, putem spune ca acestea cresc o data cu implicarea modelelor si cu interesul fata de munca depusa. Cu cat vei petrece mai mult timp online, cu atat vei fi mai apreciata si deci castigurile tale vor creste. Art Studio a adoptat si un sistem foarte avantajos de bonusuri, pe care le oferim modelelor noastre pentru fidelitate, performanta, sau atunci cand aduc alte fete la studio.

Un alt detaliu care ne defineste este flexibilitatea, pe care o cauta atat de multi tineri care doresc sa munceasca, dar sa si simta ca traiesc. Asa ca, daca vrei sa muncesti, dar si sa petreci timp cu cei dragi, sau sa-ti continui studiile, poti face asta datorita programului flexibil de la Art Studio. Iti poti alege turele de lucru, astfel incat atat viata ta personala sa nu aiba de suferit.

Daca te-am facut curioasa si ai vrea sa mergi pe acest drum, noi te asteptam la un prim interviu la studio. Suntem amplasati ultra central, in zona Unirii, deci vei putea ajunge la munca repede, din orice parte a orasului ai veni. Daca vei intra in echipa si iti vei face treaba bine,  s-ar putea chiar sa-ti cumperi propriul apartament in centru, sau sa vii cu masina proprie la munca. Cine stie ? Orice este posibil, daca ai imaginatie, esti simpatica, inteligenta, hotarata si motivata. Daca te potrivesti cu aceasta descriere, ne gasesti la telefon  0765 328 543.

3 comentarii


  1. Din videochat se fac multi bani, dar este nevoie si de munca. Dureaza putin pana te obisnuiesti si iti faci un program, dar in scurt timp ajungi sa ai castiguri din ce in ce mai mari cu fiecare luna care trece.

    Răspunde

  2. Astfel de articole sunt utile pentru cele care isi doresc sa afle mai multe inainte de a aplica, insa cele mai multe informatii le veti primi la interviu, nu trebuie sa va abtineti de la a pune intrebari, astfel incat sa aveti cat mai multe informatii despre ce va intereseaza.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.