O poveste de dragoste cu final fericit!

Anul acesta, Libris.ro a fost Moșul meu. Nu, nu am găsit cadoul sub brad, l-am primit de la curier, însă a sosit cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Au fost cărți pentru fete, dar și 2 cărți pentru mine.

Bineînțeles că am început lectura cu o poveste de dragoste. Încă de când am făcut cunoștință cu romanele de dragoste, Sandra Brown a devenit una dintre autoarele mele preferate. Îmi plac romanele ei, îmi plac poveștile de dragoste cu final fericit!

Nimic nu se compară cu exaltarea pe care o trăiește o persoană atunci când se îndrăgostește. Iar Sandra Brown exact acest lucru a încercat să îl surprindă în fiecare roman pe care l-a scris…acest entuziasm nemărginit. Cadrul poveștilor, personajele, intrigile s-au schimbat, însă tema a fost mereu aceeași! Și ne-a surprins cu fiecare poveste de dragoste, ne-a prins în mrejele acțiunii. Ne-a făcut să ne îndrăgostim, să plângem, să iubim…totul într-un singur roman!

O poveste de dragoste cu final fericit!

Am citit Demon Rumm în două zile. Este o carte ușoară, de vacanță; dragoste, dar și suspans, intrigă. Demon Rumm este, sau mai bine spus, a fost un renumit pilot de acrobații aeriene, care a murit într-un accident aviatic cumplit. Kirsten, frumoasa lui soție, decide să scrie o carte despre cariera lui Demon – Charlie, soțul ei.

Curând, la Hollywood se încep filmările unei pelicule bazate pe povestea scrisă de ea. De aceea, se vede obligată să îl primească în casa ei pe Rylan North, celebrul actor care îl interpretează pe Charlie. Reputația nu tocmai bună a acestuia o face pe Kristen să privească cu ochi neîncrezători șederea lui în casa ei. Însă, pentru a intra cât mai bine în pielea lui Demon și pentru a îi înțelege pasiunea, cade la înțelegere cu acesta și îl primește în casă.

Însă, din prima zi în care Rylan o vede, își dă seama că ea este femeia pe care a așteptat-o întrega viață. Deși Kirsten nu se uită cu aceeași ochi la el, el încearcă să îi arate că merită să încerce să iubească din nou.

În căutarea fericirii și a împlinirii!

Rylan își dă seama însă că, în spatele hotărârii ei de a nu își da a doua șansă la dragoste, se ascunde o tragedie. Și realizează că exact acest lucru trebuie să îl afle.

Ce durere ascunde sufletul ei?

Ce se întâmplă cu Kristen?

Oare va reuși Rylan să ajungă la inima lui Kristen?

Mie mi-a plăcut cartea, Sandra Brown este pentru mine o autoare care reușește să ne emoționeze cu fiecare pereche de îndrăgostiți pe care o conturează și cu povestea lor de iubire unică!

Un comentariu


  1. O singura carte de Sandra Brown am citit pana acum si nu mi-a placut absolut deloc. Cred ca te-ai prins deja pana acum ca nu prea sunt fan al cartilor si filmelor de dragoste de niciun fel.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.