Produsele Gamarde – cosmetice BIO, grija față de om și natură!

De curând am descoperit o gamă de produse Bio, de care m-am îndrăgostit. Este vorba despre produsele Gamarde, un rasfăț pentru ten. Sunt produse de o înaltă calitate, folosindu-se doar resurse reale și naturale. Respectă mediul înconjurător, fiind sigure pentru consumator. 


Ce înseamnă cosmeticele BIO?

https://www.facebook.com/GamardeRomania/videos/1697627110488441/

Zilnic folosim produse cosmetice. Indiferent că este vorba despre gelul de duș, săpunul, crema demachiantă sau produsele de machiaj. Citim pe etichetele acestora numele ingridientelor din care sunt făcute, iar de cele mai multe ori nu știm exact ce conțin. Dar dacă apare cumva cuvântul natural, suntem mulțumite și le folosim, sigure fiind că natural = BIO.

Gamarde înseamnă:

– 100% ingrediente naturale

– Certificate Bio

– Dedicate pielii sensibile

– fără silicon, parabeni, organisme modificate genetic, uleiuri minerale provenite din petrochimie, coloranți, conservanți, parfum de sinteză

– netestate pe animale

Gamarde înseamnă importanța folosirii produselor sigure pentru piele și mediu, în care s-a investit grijă, atenție și mulți ani de cercetare.


Alchimia naturii nu are nevoie de chimia omului…

Pentru fiecare formulă Gamarde este nevoie de cel puțin 2-3 ani. Pentru că fiecare etapă a producției, de la culegerea plantelor și până la produsul finit, este controlată în amănunțite, astfel încât să poată oferi garanția unor formule sigure pentru piele și eficiente.

Standardele Cosmebio acceptă folosirea unui maxim de 5 procente de ingrediente chimice sau sintetice în produsul finit. Prin folosirea de ingrediente 100% de origine naturală, fiecare produs Gamarde depășește cu mult condițiile cerute de Cosmebio. Tocmai din grija pentru om și natură, laboratoarele Gamarde refuză să folosească minim 5% de ingrediente chimice. Acest lucru o face singura marcă din lume care îndeplinește această condiție riguroasă!

Păstrarea formulei Gamarde fără conservanți se datorează studiilor efectuate de către biologi și experți farmaciști, a secretului îmbinării ingredientelor active și a ambalajului special creat.

De ce să folosim cosmeticele BIO?

Din cele mai vechi timpuri, natura ne oferă o gamă extrem de diversă în ceea ce privește ingredientele. Fiecare ingredient, indiferent că este de origine vegetală sau minerală, are proprietăți foarte bine definite. Exact această diversitate naturală favorizează crearea unor game largi de produse eficiente, foarte naturale și sănătoase.

Trebuie să ținem cont de faptul că ingredientele naturale sunt mult mai eficiente si rezolvă mai repede diversele probleme ale pielii, părului și unghiilor.

Gamarde cuprinde tratamente pentru întinerirea pielii mature/antirid, cu efect de reducere atât a suprafeței totale a ridurilor cât și a numărului lor, subgama specială White Effect, care combate cu succes petele pigmentare ale pielii si subgama Effislim, tratament anticelulitic extrem de eficient. Întâlnim aici o serie de alte game: cosmetice pentru bebeluși, cosmetice pentru bărbați, cosmetice pentru igiena zilnică, care stau sub semnul Gamarde.

Ce diferențează Gamarde de restul produselor cosmetice Bio?
–          fito-dermato-cosmetice ( produse testate dermatologic care utilizează plantele în scop terapeutic ” fito”), au la bază apa termală Gamarde Les Bains și uleiuri esențiale: ulei de argan bio, ulei de cocos, ulei de jojoba sau unt de shea
–          100% din ingrediente naturale
–          destinate tenului sensibil și celui cu diferite afecțiuni (pete pigmentare, exces de sebum, acnee, ten deshidratat etc)
–          produse în Franța în laboratoarele Gamarde sub deviza calității aprobată de Academia de Medicină Franceză.

Știai că…ești o parte din perfecțiunea frumuseții din interior către exterior, promovată cu succes de laboratoarele Gamarde?

Un comentariu


  1. Eu folosesc cateva produse Gamarde si motivul principal pe care l-am ales a fost tocmai calitatea ingredientelor utilizate. Sunt si alte produse pe care le-as fi putut folosi in acelasi scop, dar acelea nu sunt nici macar naturale, ce sa mai vorbim de bio!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.