Cu Eastlines.ro Moș Crăciun nu întârzie!

Se apropie sărbătorile de iarnă, încep perioadele de concedii, vacanțe, vine Moș Crăciun! Majoritatea celor plecați din țară se întorc în această perioadă, pentru a petrece sărbătorile alături de familie, de cei dragi. Însă nu toată lumea este la fel de norocoasă! Mai sunt români plecați care în această perioadă nu vor petrece Crăciunul în sânul familiei. Însă au de primit, dar și de trimis multe cadouri!

Un cadou este o clipă de bucurie! Un cadou, de la ușă la ușă, reprezintă emoție, indiferent că suntem cei plecați, care trimitem acasă, sau suntem cei de acasă și trimitem celor plecați departe!

Cu Eastlines.ro Moș Crăciun nu întârzie!

Să trimiți un colet este destul de scump, însă prin intermediul Eastlines.ro poți trimite colete internaționale ieftine. Astfel îi faci pe cei dragi să te simtă alături, chiar dacă tu nu ești acolo. Ce bucurie mai mare este pentru un copil să primească cadoul mult visat de la tăticul care a trebuit să plece în străinătate să muncească, să îi asigure pâinea pentru ziua de mâine? Cu câtă dragoste deschid cadoul de la fiul lor plecat din țară doi bătrânei care plâng în fiecare seară de dorul acestuia?

Dar și cei din țară pot trimite cadouri pentru cei dragi aflați departe de noi. Cum? Folosind un transport de colete România Anglia. Cu ajutorul liderului de transport colete internaționale ieftin door to door între România și Anglia. Da…Moș Crăciun ajunge și la tine, deși ești departe de familie! 

Cea mai ușoară metodă de a trimite colete internaționale!

Prin intermediul instrumentului pe care firma de curierat Eastlines îl pune la dispoziție, putem afla care este cotația de preț pentru transportul unui colet. Introduci zona de livrare, numărul de kilograme și vei afla prețul exact. Nimic nu este ascuns, totul este transparent, ceea ce face din această firmă de curierat cel mai căutat Moș Crăciun.

Și, la fel ca un Crăciun care se respectă, dacă nu ai găsit cutia potrivită, beneficiezi aici de diverse materiale pentru ambalat. Cu cât drag și cu câtă emoție va deschide soția ta cadoul perfect pe care l-ai ales pentru ea. Vor curge lacrimi, atât de dor, dar și de dragoste, văzând că nu a uitat-o moșul nici anul acesta. 

Dacă și tu ai pe cineva plecat în afara țării, căruia vrei să îi trimiți un frumos cadou de sărbători, nu ezita să apelezi la firma de curierat Eastlines. Vei fii mulțumit, cu siguranță!

Eastlines = promptitudine, seriozitate, siguranță! Dacă nu mă crezi, încearcă și te vei convinge! Astfel, vei rămâne aproape de cei dragi, chiar și atunci când ești la mii de kilometri distanță!

Un comentariu


  1. si stiu ca este destul de ieftin sa trimiti un colet in Anglia prin ei ca imi povestea o prietena stabilita in Londra ca ii trimite mama ei periodic chestii din tara pe care nu le gaseste acolo si ajung si repede si nu costa nici mult cu Eastlines.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.