Și tu ți-ai dori să ai șansa să porți pentru o zi costumul lui Spider-Man?

Am dureri în tot corpul; încerc să mă dau jos din pat însă nu reușesc. Oare ce se întâmplă cu mine? Să fie de vină mușcătura acelui păianjen micuț de ieri? Dar…înțepătura nu părea deloc periculoasă; ba chiar părea un mic punctuleț. Dacă nu știam că mâna mea a făcut cunoștință cu micuțul păianjen nici nu aș fi observat…

Adorm sleită de puteri, dorindu-mi să scap de starea aceasta, mă simt de parcă m-ar fi călcat o turmă de elefanți. Poate somnul îmi va da puteri…

Și chiar așa este…simt că am de o mie de ori mai multă forță decât de obicei. Deci aveam nevoie de un somn odihnitor. Ciudat, însă parcă nu aș fi eu. Hei, dar cum am reușit să fac asta? Am rămas cu mânerul de la sertar în mână…Și…nu părea să fie stricat. Dar…aoileu…oare ce se întâmplă cu mine? Arunc cu…cu…cu pânze de păianjen!!! Serios? Eu pot face asta?

Mă distrez o bucată de vreme împânzind casa cu pânzele mele. Ha! Sunt un Spider-Man…sau o Spider-Woman, cum s-ar zice. Și…am și costum…nu știu cum a apărut, dar asta contează mai puțin!

Ce face Spider-Man în timpul liber?

Nimic neobișnuit! Salvează lumea! Ajută oamenii! Încearcă să facă o lume mai bună! Este un erou! Un erou…când eram mică, în timp ce fetițele îmbrăcau și dezbrăcau păpuși, eu îmi imaginam că sunt erou și salvez lumea. Îmi amintesc cu nostalgie de copilărie și mă gândesc cum ar fi dacă…dacă aș ieși afară și m-aș folosi de puterile mele!

Pentru că, fiind Spider-Man, cu siguranță am puteri! Și voi putea ajuta pe toată lumea care se află în pericol chiar acum. Sunt atât de mulți copii care pleacă singuri de la școală, asta pentru că nu are cine să îi aștepte. Unii știu…nu intră în vorbă cu necunoscuți, nu primesc nimic de la străini. Însă sunt și ceilalți….cei care cred că acest domn este trimis de mămica lui; urcă în mașina lui…și părinții nu îl mai găsesc. Trist…dar am citit atât de multe cazuri, încât îmi este frică să o las pe fiimea până la magazin singură 🙁

Dar sunt și acele adolescente care sunt răpite sau bătute, jefuite în plină stradă, în văzul oamenilor…fără însă ca cineva să intervină. De frică? De nepăsare? Datorită faptului că uneori nu ne interesează de cei din jur…

Oricine poate purta o mască, dar adevărata putere stă în curajul de a fi diferit, de a fi încrezător în forțele proprii!

Cu toții purtăm o mască, pe stradă, la serviciu, la petreceri…unii o dau jos când ajung acasă, alții o poartă și aici! Însă depinde de noi ce fel de mască ne dorim să purtăm!

Cu masca lui Super-Man aș vrea să fiu în fiecare loc posibil în care se întâmplă o nenorocire. Aș vrea să salvez fiecare copil din mâinile pedofililor, fiecare adolescentă din mâinile violatorilor, fiecare mamă și copil din mâinile agresorului soț, respectiv tată!

Încerc să fiu în cât mai multe locuri, escaladez clădiri, zbor pe lângă blocurile înalte…reușesc să salvez câteva vieți nevinovate, iar seara mă întorc obosită, însă fericită acasă! Acum realizez cât de fericit era Spider-Man după ce salva atât de multe vieți! Ce palpitant era fiecare pas pe care îl făcea!

Adorm obosită, gândindu-mă la ziua de mâine…pe unde mă va mai purta? Voi reuși să ajut comunitatea din care fac parte?

„Spider-Man: Into The Spider-Verse” / “Omul-Păianjen: În lumea păianjenului”

Miles Morales este personajul principal din filmul animație ce va putea fi urmărit de către întreaga familie, „Spider-Man: Into The Spider-Verse” / „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului”. Filmul va fi lansat în România, la cinema, pe data de 28 decembrie 2018. Dacă sunteți curioși, puteți urmări trailer-ul filmului; la mai bine de 50 de ani de existență, eroul continuă să se reinventeze…” aud o voce de dincolo de ecranul televizorului. Mă ridic din pat și îmi studiez mâinile…corpul…fața. Nici urmă de Spider-Man; totul a fost doar un vis…Un vis în care mi-am dorit să port masca lui Spider-Man, să-mi petrec ziua fiind el. Dar și să mă folosesc de super-puterile lui pentru a-mi ajuta semenii, pentru a construi o lume mai bună…

spider-man

Urmăresc fascinată trailer-ul pe site-ul InterComFilm Distribution. Miles Morales, Peter Parker, Spider Gwen, Spider-Noir, Peni Parker, Spider-Ham…wow…ce de oameni păianjeni, atâția eroi. Trebuie neapărat să ajung la cinema și să îl văd! Voi merge bineînțeles însoțită de cele două minuni ale mele!

Și tu ai visat să porți măcar o zi costumul lui Spider-Man? Te provoc să te gândești ce ai face dacă ai avea pentru o zi super-puterile eroului și să îmi povestești aventurile tale în ziua lansării animației!

sursa foto: super-blog.eu, unsplash.

Un comentariu


  1. Nici ca personaj nu prea imi place, dar in costumul lui nu as vrea sigur sa fiu. Am fobie de haine mulate si imi pare si a fi din latex sau un poliester la care pielea mea are alergie. Hi hi! Daca ma aude al meu ca zic de rau de SpiderMan, iar ne certam.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.