Produsele Gamarde – ingrediente naturale, de cea mai bună calitate!

Am intrat în luna decembrie, luna cadourilor. Eu am primit deja primul cadou, de care m-am bucurat exact ca un copil. Gamarde mi-a făcut o surpriză, un set de produse bio, cu ingrediente 100% naturale.

Produsele Gamarde – ingrediente naturale, de cea mai bună calitate!

Gamarde este singura linie de fito-dermatocosmetice bio care garantează 100% ingrediente de origine naturală în compoziție.

Gamarde = o combinație rară a principiilor frumuseții care întâlnesc dermatologia și plantele!

  • 100% ingrediente naturale

  • Certificate Bio

  • Dedicate pielii sensibile

  • fără silicon, parabeni, organisme modificate genetic, uleiuri minerale provenite din petrochimie, coloranți, conservanți, parfum de sinteză

  • netestate pe animale

Am ales să testez șamponul natural tonifiant și un gel de duș cremă calmantă și am primit cadou o apă termală. Toate produsele au la bază ingrediente active, cu proprietăți de înfrumusețare și regenerare. O încântare!

Șampon natural tonifiant Gamarde

Aveam nevoie de un șampon care să tonifice firul de păr, de la rădăcină și până la vârf. Și…l-am găsit. Șamponul de la Gamarde purifică scalpul mulțumită ingredientelor sale active:

  • uleiul de mentă care tonifică și protejează,
  • extractul de aloe vera care catifelează și conferă suplețe
  • apa termală care calmează și protejează scalpul

Nu cred că am mai fost atât de mulțumită de un șampon până acum. Părul meu și-a recăpătat vitalitatea! Având un păr gras, majoritatea produselor pe care le-am folosit nu reușeau să îi dea acea prospețime, acea forță de care avea nevoie. Gamarde a reușit! Este un șampon pe care îl recomand cu drag!

Gel de duș cremă calmantă Gamarde

Ați simțit vreodată că un produs reușește să ofere delicatețe pielii? Visați la o piele hidratată și hrănită intens, care să își regăsească confortul imediat? Atunci aveți nevoie de acest gel de duș cremă, care vi se va părea wow! Parol!

Aleg să folosesc gelul cremă calmantă, grație ingredientelor pe care le conține:

Apa termală – calmantă, dermo-protectoare, bogată în sulf
Ulei de argan – hidratant, nutritiv, regenerant, acțiune anti-îmbătrânire
Extract de Aloe Vera – calmant, hidratant
Acid hialuronic de origine vegetală – hidratant
Unt de shea – hrănitor, reparator
Vitamina E de origine naturală – anti-îmbătrânire

Apa termală Gamarde

Aceasta este o adevărată apă de înfrumusețare pentru piele. Apa termală este recunoscută pentru mineralele unice pe care le conține, dar și pentru proprietățile de calmare, fortifiere și regenerare a pielii.

Este minunată pentru dermatita Sofiei, dar poate fi folosită și pentru acnee, arsuri, cuperoza, urticarie. Deci poate fi folosită de întreaga familie, iar prezența sa în casă ne salvează pe toți!

Eu o folosesc pentru curățarea tenului după demachiere, în timp ce soțul o folosește după bărbierit pentru calmarea pielii. Fetița cea mare practică voleiul. Printre recomandările pentru apa termală, am descoperit că este ideală pentru revigorarea pielii după efort sportiv. Iar la cea mică este perfectă pentru dermatita ei! V-am spus că o folosim cu toții? Voi nu aveți nevoie de ea?

Deși nu am mai folosit produse de la Gamarde până acum, știu sigur că nu va fi ultima oară. Pentru că toate produsele sunt dezvoltate cu scopul de a minimiza impactul asupra mediului!

Pentru că…

Naturalețea, siguranța, eficiența produselor cosmetice bio sunt superioare oricărui alt considerent!

Un comentariu


  1. samponul este fantastic. Il am si eu. Face spuma din prima, spala bine parul si nu irita scalpul ca alte produse. Si apa termala Gamarde o folosesc zilnic.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.