O dimineață perfectă începe cu un mic dejun sănătos!

Bună dimineața, mami! aud două voci cristaline ca prin vis. S-au trezit mândrele. Mă ridic buimacă. Afară s-a luminat bine de ziuă, cred că este trecut de ora 9. Oare cum de m-au lăsat să dorm atât de mult?

Bună dimineața, minuni!, le spun. Ce este cu voi de v-ați trezit atât de devreme?

Mami, avem o supriză pentru tine. Fugi la baie și spală-te. 

Mă ridic surprinsă și în timp ce-mi perii dinții mă gândesc la surpriză. Oare ce mă așteaptă? Ce mi-au pregătit două piticuțe de 8, respectiv 4 ani?

Mami, nu ești gata? Haide cu noi în bucătărie. Acolo este surpriza!

Hmmm…deja devin atentă. În bucătărie? Oare ce or fi făcut?

Intru în bucătărie. Masa este pregătită. Mă întorc surprinsă spre ele. Voi ați pregătit masa sau tati?

Noi, mami, tati este la serviciu. Însă nu am fost singure, ne-a ajutat noul tău aparat.

Cine? Hurom? Bravo, mami, v-am spus eu că va fi foarte ușor pentru voi să îl manevrați.

O dimineață perfectă începe cu un mic dejun sănătos!

Da, mami…așa este, ai dreptate. În urmă cu o săptămână am venit acasă cu el, noul storcător prin presare la rece, Hurom. Mi-l recomandase o colegă. Mă plângeam că fetele nu mănâncă suficiente fructe. Trebuie să îl iei, mi-a spus. Cu Hurom poți stoarce până la ultima picătură din fructe, legume, frunze, nuci sau semințe. Poți pasa hrana bebelușului, poți prepara smoothie-uri delicioase, supe sau înghețată.

Mai întâi am intrat pe internet și am căutat câteva informații despre el. „Un singur aparat, mai multe identități!” Îmi doresc un suc perfect omogenizat. Un suc care să aibă un conținut foarte ridicat de fito-nutrienți. Este exact ce am nevoie atât eu, cât și familia mea – pentru că ne dorim să îmbrățisăm un stil de viață sănătos.

Un singur aparat, două moduri de utilizare, satisfacție garantată!

Așa am aflat că Hurom va face istorie! Da, ai citit bine…pentru că este primul storcător din istorie cu sistem dual de alimentare. Este prevăzut cu o gură de alimentare clasică, dar și o nouă gură de alimentare de dimensiuni mari.

Este perfect pentru diminețile în care mă trezesc târziu, însă pot beneficia de un suc proaspăt, cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime. Pentru că, grație gurii de alimentare noi, mai mare, Hurom HA-I One Stop va gestiona singur procesul de stoarcere, în timp ce eu voi pregăti fetele de școală și grădi.

Însă vor exista și zile în care voi pregăti sucul cu multă dragoste, participând activ la procesarea acestuia cu ajutorul gurii de alimentare clasice.

De ce merită să alegi noul storcător Hurom?

  • performanțe de vârf
  • este silențios
  • ergonomie excelentă
  • consum minim de energie
  • un sistem unic și inovator de alimentare a aparatului
  • design deosebit

Unul dintre delicioasele preparate cu Hurom, obținut rapid, este smoothie-ul.

Este un preparat savuros, ce are un aport mare de vitamine, minerale și glucide. Fetele au participat la preparare încă de când am adus storcătorul acasă. Le-a plăcut. Una spăla fructele, cealaltă decojea legumele. Le-a plăcut să bucătărească, motiv pentru care pe masa din bucătărie tronau acum 3 smoothie foarte frumos decorate.

Mami, ghicește cu ce este!

Mă uit la pahar…arată foarte bine. Cred că ați pus și morcov, nu? O banană? Nu știu, mami, haide…spuneți-mi voi!

mic dejun

Nu, mami. Eu am decojit merele, iar Ante a tăiat totul: ardeiul, lămâia, merele și kiwi. Hurom a stors delicat frunzele și legumele, fără a le distruge structura naturală, a preparat sucul acesta gustos, păstrând integral vitaminele, mineralele și…cum spuneai tu…enzimele. Amândouă am pus frunzele de mentă, îți place?

Este perfect, mami! Vă mulțumesc!

Hurom este un prieten de nădejde pentru o viață sănătoasă! El face parte din viața noastră, devenind un obicei care aduce deopotrivă sănătate și fericire în fiecare zi!

Un comentariu


  1. mie imi plac tare mult sucurile de fructe si imi fac des , dar mai mult vara. Iarna simt nevoia sa consum fructele ca atare. Bine poate si pentru ca nu am un storcator din asta cu presare la rece… stiu ca este mult mai sanatos sucul preparat intr-un astfel de aparat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.