Confortul copilului este important pentru părinți!

Când bebelușul vine pe lume, părinții sunt în extaz. Și încearcă să facă tot posibilul să nu îi lipsească nimic. De aceea, cumpără și cumpără…și de cele mai multe ori iau și foarte multe lucruri de care nu au nevoie. Însă își dau seama de acest lucru abia după ce deja le-au cumpărat.

Eu am făcut o listă cu produse care nu trebuie să lipsească, care sunt indispensabile pentru copii, dar și pentru părinți deopotrivă.

Pătuțul pentru copii!

Deși de cele mai multe ori copilul nu vrea să doarmă în pătuțul lui, este bine să aveți unul în casă. Cu timpul, acesta se poate obișnui și va dormi singurel în el, chiar dacă vor mai fi momente în care nu va pleca din patul părinților.

părinți

Pe kidscare.ro am văzut câteva modele de pătuțuri copii extrem de atractive. Prețurile sunt bune, modelele sunt atât de frumoase, iar pătuțul o dată comandat îl primiți prin curier direct la ușă.

Cele mai bune sunt pătuțurile din lemn, fiind și cele mai agreate de către părinți. În ele sunt culcați bebelușii încă de la naștere și până la vârste de chiar 6-7 anișori. Un pătuț din lemn de fag este ideal pentru camera copilului, fiind un pătuț modern care se potrivește în orice cameră.

Căruciorul pentru copii!

Plimbările sunt esențiale pentru copilași, însă este destul de greu să îi porți în brațe. Mai ales la plimbările de seară, când bebelușii adorm. De aceea, un căruț este esențial încă din primele zile de viață.

Cărucioarele se găsesc în modele variate, pentru copilași de la o zi și până la copiii mai mari. Pentru primele 6 luni din viață, landoul este indisponsabil. Bebelușul nu poate sta în funduleț, de aceea landoul îi permite să stea într-o poziție comodă, perfectă pentru el. După ce copilul se învață să stea în fund, putem schimba și modelul căruciorului.

Scaunul pentru mașină!

Un alt obiect care nu trebuie să lipsească niciunui părinte este scaunul de mașină. Pentru că siguranța copilului este primordială. Și, deși încă există părinți inconștienți care nu își pun copiii în scaun, însă există și părinți care au grijă de copii.

Există scaune care pot fi folosite încă de la naștere și până când copilul împlinește 6 ani. Acestea sunt atât de comode, încât copiii pot dormi liniștiți, într-o poziție relaxantă.

Tu care crezi că este obiectul indispensabil pentru un bebeluș?

Un comentariu


  1. atata ii mai trebuie unui parinte aflat la inceput de drum, cu un bebelus care mai are si colici, sa nu ii ofere confort sub forma unui patut un care sa se odihneasca bine si sa se simta comod.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.