Pentru siguranța copilului meu, eu am ales Kidscare!

De când am devenit mamă, siguranța copilului meu m-a preocupat. Încă din prima zi de viață, am ales produsele cele mai bune. Întotdeauna calitatea contează, indiferent care ar fi prețul. Și nu cred că sunt singura mamă care gândește așa. Cu siguranță, fiecare mamă se preocupă de copil și de siguranța acestuia.

În fiecare familie există cel puțin un autoturism. Cum numărul mașinilor s-a înmulțit de la an la an, drumurile sunt arhiaglomerate, iar numărul accidentelor rutiere a crescut considerabil. De aceea, nici măcar o secundă nu mi-a trecut prin cap să urc copilul în mașină fără a avea scaunul lui de mașină. Și am preferat să merg pe calitate, alegând scaune auto copii de la Kidscare.

Pentru siguranța copilului meu, eu am ales Kidscare!

Sunt întru totul de acord cu legea care obligă conducătorii auto să nu circule în mașină cu copiii, fără a fi asigurați în scaun de mașină sau înălțător, potrivit vârstei fiecăruia. Cunosc atât de mulți părinți preocupați de educația copilului, de bunăstarea sa, care însă nu se gândește și la siguranța acestuia. Oare de ce? Da, știu, majoritatea se gândesc eu circul prudent, sunt atent, nimic nu mi se poate întâmpla. Însă…nu este deloc așa. Sunt atât de mulți șoferi iresponsabili, care conduc haotic…Cel mai bine este să fii prudent!

Cel mai bine este să alegi unul dintre aceste modele de scaune auto rear facing, astfel încât drumul celui mic să fie confortabil și sigur.

Eu am ales scaunul auto rotativ Tiago Kidscare, pentru că pun pe primul loc siguranța copilului meu!

Acesta este recomandat pentru copiii cu greutatea între 0-18 kg, până la vârsta de 4-5 anișori. Potrivit testelor realizate, copiii sunt mult mai în siguranță dacă se află cu spatele la direcția de mers. Iar acest scaun permite utilizarea exact în această poziție.

Scaunul prezintă o poziție bună de somn, fiind dotat cu tetieră reglabilă pe înălțime, având multiple poziții. Partea de șezut este realizată dintr-un material special care conferă confort la drum lung, astfel încât copilul nu va sta într-o poziție incomodă. De asemenea, are un reductor pentru cap și șezut care oferă un maxim de confort bebelușului, încă de la naștere.

Pentru domnișoara cea mare am ales un înălțător, astfel încât să fiu sigură că amândouă fetele sunt în siguranță pe toată durata călătoriei.

Eu sunt o mamă responsabilă! La fel sunteți și voi?

Un comentariu


  1. eu nu sunt mamica, dar sunt matusica, si mai plec si eu uneori cu nepotica in masina, dar niciodata fara sa luam scaunul auto din masina mamei si sa il mutam in cea a sotului meu. Scaunul auto pentru copii este obligatoriu si prin lege si parintii ar trebui sa fie constienti ca le protejeaza copiii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.