Natura știe calea spre frumusețe! Aslavital Mineralactiv, noua gamă Farmec!

– Haide, dragă, nu ești gata? Avem un drum destul de lung de făcut!

– Imediat, dragule. Verific dacă am pus toate cadourile și plecăm.

Mai arunc o privire prin casă și ieșim. Plecăm spre Meziad, la buni. Vom petrece sărbătorile de iarnă în inima munților, departe de aglomerația orașului. Va fi o relaxare pentru noi, chiar în mijlocul Munților Pădurea Craiului. Bunica ne ruga de mult să o vizităm, însă programele extrem de încărcate nu ne-au permis…până acum. Ne-am luat câteva zile libere și am decis să evadăm din Bucureștiul atât de poluat. Să respirăm câteva zile aerul proapăt de munte, să ne plimbăm, să vizităm împrejurimile.

După un drum lung, am ajuns. Buni ne așteaptă în prag. O strâng în brațe și o sărut ușor pe obrazul atât de fin. Nu pot să nu remarc tenul atât de frumos, de delicat. Și…parcă mă rușinez de tenul meu. Deși are parte de o îngrijire atentă, faptul că locuiesc într-o zonă poluată nu este un atuu pentru pielea mea.

O strâng în brațe pe Katia și îi spun că mi-a fost atât de dor de ea. Te-am așteptat la noi, nu ai mai venit!

Katia este verișoara mea, o crește buni de la 5 ani, de când părinții ei s-au dus sus la îngeri. Haide repede să îți arăt ce ți-am adus!

Sunt atât de fericită, scot din bagaje noua gamă Aslavital Mineralactiv, creată pe baza argilei 100% naturale și îi spun: Este minunată! Este prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiuluichiar de aici, de la voi!

Natura știe calea spre frumusețe! Aslavital Mineralactiv, noua gamă Farmec!

Îi prezint produsele care pentru mine sunt mană cerească. Prima este emulsia demachiantă detox. După o zi lungă, încărcat de machiaje, tenul meu are nevoie să respire. Este perfectă pentru detoxifierea tenului, remineralizant și tonifiant.

Mulțumită Cobiodefender-ului EMR și argilei, emulsia asigură pielii energia necesară de care are nevoie pentru a reduce efectuele poluării, dar și ale radiațiilor UV.

– Spuneai ceva de munții noștri!

– Da, această gamă nouă conține un ingredient unic, argila provenită din Munții Pădurea Craiului, un regenerator fizic extrem de puternic.

– Și de ce sunt atât de speciale aceste produse?

– Beneficiile lor se datorează exact asocierii dintre argila aceasta minunată și Cobiodefender-ul EMR!

– Cobio….cum?

– Cobiodefender EMR. Este un agent antistres puternic, care ajută la revitalizarea metabolismului celular și la repararea epidermică. Ba chiar au în componență și unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți, complexul Ferulan, atât de bogat în acid ferulic.

– Hmmmm…interesant! Însă se pare că ai mai multă nevoie de ele decât mine. Bucureștiul este recunoscut ca fiind un oraș atât de poluat; eu aici…am parte de detoxifiere naturală 😛

Ingrediente active de ultimă generație: Cobiodefender-ul EMR, complexul Ferulan bogat în acid ferulic!

Mda…știu, te invidiez. Dar…am și eu un aliat prețios, Farmec, care se gândește întotdeauna la cei oropsiți, ca mine. Eu am descoperit apa micelară cu argilă. Este minunată, asigură o curățare blândă a tenului și o folosesc pentru o demachiere completă.

Și pentru hidratarea, detoxifierea și protejarea tenului împotriva stresului urban folosesc fiolele cu colagen Aslavital. Grație aportului de colagen și elastină, ridurile sunt atenuate, iar gradul de hidratare și elasticitate al pielii este mult îmbunătățit. Le folosesc atât dimineața, cât și seara, pe față, gât, mâini și decolteu.

– Interesant cum cei de la Farmec s-au gândit să includă argila din munții noștri în produsele lor.

– Păi…Farmec este o firmă care își respectă clienții, care se îmbunătățește non-stop. Caută întotdeauna cele mai bune ingrediente, astfel încât produsele să satisfacă chiar și cele mai pretențioase tenuri. Eu am aflat prima dată de Farmec de la buni, în dulapul din baie avea o Doina, crema pe care am folosit-o și eu când veneam în vacanță la ea. Întotdeauna îmi spunea să am grijă de tenul meu. Să nu cumva să îl neglijez.

Le găsim peste tot! Gama ASLAVITAL este disponibilă în magazinele de brand Gerovital și Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

 – Să știi că sunt tare curioasă de noua gamă Aslavital Mineralactiv, abia aștept să le testez!

 – Eu sunt tare mulțumită de produse! Cred că acesta este și motivul pentru care ți le-am adus. Le recomand tuturor, iar tu știu cât de multă grijă ai de tenul tău! Dar să fii foarte atentă…să nu ți le ia buni 🙂

 – Măi fetelor, ce tot sporovăiți aici. Haideți mai bine la bucătărie!

 – Buni, ne-ai pregătit ceva bun?

 – Normal. Cum să nu te aștept eu pe tine cu un langalău și cu moșocoarna cu prune. Doar sunt preferatele tale!

 – Yammyyy, buni!!! Și în vărărie ce ne așteaptă? Mi se pare mie sau este o rață în jar? Buniiii…ești o minune!!!

sursa foto: farmec.ro, google.com

Un comentariu


  1. tocmai am inceput sa folosesc si eu aceasta pudra de argila de la Farmec pentru masti. Eu o amestesc cu suc de portocala si putina miere si imi place tare mult cum lasa tenul la final si stiu din experienta ca este benefica pe tenurile grase ca al meu si chiar contribuie la disparitia cosurilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.