Admiri unghiile naturale, care arata impecabil? Afla secretele femeilor cu o manichiura perfecta!

Pentru majoritatea femeilor, aspectul mainilor si al unghiilor este foarte important. Manichiura si pedichiura intregesc un look ingrijit, din cap pana in picioare, asa ca daca iti doresti sa arati tot timpul perfect, nu trebuie sa ignori acest capitol!

In prezent, exista foarte multe modalitati prin care poti obtine, cu usurinta, imaginea pe care o visezi, fie ca este vorba de ten, par, silueta sau unghii. Multe proceduri de infrumusetare, mai ales daca nu au o limita, pot oferi un aspect fals, iar acest lucru este valabil si in cazul manichiurii. Daca admiri reprezentantele sexului feminin ale caror unghii arata tot timpul ca dupa un ritual de ingrijire proaspat facut, dar care isi pastreaza farmecul natural, ai acum ocazia sa afli cum poti obtine si tu acelasi efect!

Iata ce fac doamnele si domnisoarele care au o manichiura impecabila, dar naturala

  •        Tratamente

Asa cum pentru ten folosesti o crema hidratanta sau antirid, pentru corp o lotiune hranitoare, pentru par o masca ce fortifiaza, aceeasi atentie trebuie sa le-o acorzi si unghiilor tale. Acestea au nevoie de ajutor, mai ales daca sunt subtiri, casante sau daca au tendinta de a se rupe foarte repede. Din fericire, poti intra aici pentru  descoperi o gama variata de produse, inclusiv formule de intarire a unghiei, tratamente cu calciu, accesorii pentru o pediuchiura frumoasa si, nu in ultimul rand, ulei pentru cuticule. Daca te intrebi de ce ai nevoie de acesta din urma, trebuie sa stii ca este de foarte mare ajutor atat pentru aspectul cuticulelor, cat si pentru sanatatea unghiilor tale. Asa cum probabil ca ai auzit, nu este recomandat sa iti tai cuticulele, sau sa o faci foarte adanc, pentru ca ele protejeaza baza unghiei impotriva factorilor de mediu ce i-ar putea dauna. Folosind uleiul, te asiguri ca pielea este moale, ca nu se usuca si ca arata asa cum ti-ai dorit!

  •        Oja semipermanenta

In prezent, in saloanele de specialitate si nu numai, exista patru procese de infrumusetare ale unghiilor, iar printre ele, cel mai putin utilizat este cel cu oja clasica. Femeile au renuntat la acest produs, odata ce pe piata au aparut alternative mult mai rezistente si mai avantajoase: oja semipermanenta, gelul UV si constructie prin tips + gel. Fiecare dintre acestea are caracteristici in functie de care iti poti da seama care este potrivita pentru tine. De exemplu, prin tips sau prin constructie cu gel UV, poti obtine unghii mai lungi, cu o forma mai speciala. Insa, daca ceea ce iti doresti este o manichiura durabila, cu aspect natural, alege ojele semipermanente, pe care le folosesc majoritatea doamnelor si domnisorelor ale caror maini le admiri!

  •        Crema de maini

In cazul in care credeai ca o manichiura impecabila se opreste la unghii, te inseli! Pentru ca aspectul sa fie cel dorit, o piele hidratata, elastica, fina este la fel de importanta si trebuie sa ii acorzi atentie. Acest lucru este valabil tot timpul anului, dar mai ales in sezonul rece, cand pielea mainilor tinde sa se usuce, sa se crape si sa devina aspra. De aceea, este recomandat sa ai tot timpul cu tine o crema de maini foarte hranitoare, pe care sa o folosesti de mai multe ori pe parcursul zilei!

Asadar, daca iti doresti si tu sa arati impecabil, asigura-te ca pui in aplicare secretele celor mai admirate femei!

Un comentariu


  1. Oja semi tocmai am descoperit-o si eu. Nu am de la baff, ci din alta parte, dar asta conteaza mai putin. Pot sa iti zic ca eu nu ma asteptam sa ma tina 2 saptamani. Si mai tineau, dar am dat eu oja jos pentru ca imi crescusera unghiile prea mult si se vedea urat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.