Ce sa faci si ce sa nu faci cand mergi la solar!

Indiferent de activitatea pe care vrei sa o desfasori si indiferent de domeniu, este foarte important sa respecti cateva reguli. La fel este si in cazul in care alegi sa te bronzezi intr-un solar din Bucuresti sau din oricare alt oras. Este necesar sa ai cateva informatii despre acest lucru si, mai important, trebuie sa stii de la inceput ce e bine si ce nu e bine sa faci. Tuturor ne place o piele bronzata, insa este mai important ca acest bronz sa fie de durata si sa nu ne afecteze pielea.

Ce trebuie sa nu faci cand mergi la solar?

  • NU te epila inainte de sedintele de solar, deoarece pielea este foarte sensibila si nu iti doresti ca aceasta sa fie iritata. Alege sa te epilezi cu cel putin 24 de ore inainte de a merge la solar, indiferent daca alegi lama, ceara sau aparatul.
  • NU incepe sedintele de bronzare machiata si cu bijuterii. Bronzul nu va fi uniform si risti sa te bronzezi cu pete sau cu urme.
  • NU face dus sau baie in urmatoarele minim 12 ore dupa sedinta de bronzare, iar daca faci, sa nu utilizezi apa fierbinte si nici geluri de dus care usuca pielea.
  • NU uita sa faci pauza de minim 48 de ore intre sedintele de la solar (dupa expunere bronzul se intensifica timp de 24 de ore, iar pielea are nevoie de pauza). In functie de acest lucru iti poti programa urmatoarele sedinte de bronzare.
  • NU uita sa iti protejezi zonele cu risc (semne si alunite) cu o crema care are protectie solara mare.

Ce trebuie sa faci cand mergi la solar?

Regulile pe care trebuie sa le urmezi atunci cand alegi sa mergi la solar sunt relativ simple, insa sunt lucruri pe care trebuie sa le respecti cu strictete cand vine vorba de pielea ta si de expunerea intr-un solar. Pentru ca iti doresti un bronz intens, dar in primul rand sanatos, nu?

  • Incepe sedintele treptat (stim ca vrei un bronz intens si rapid, insa trebuie sa ai grija de pielea ta, asa ca alege cateva sedinte de 3 minute, 6 minute, 9 minute si poti creste progresiv pana cand ajungi la un numar optim de minute pentru pielea ta).
  • Alege o crema care accelereaza bronzul (bronzul se intensifica, iar pielea este hidratata).
  • Exfoliaza-ti pielea cu produse speciale sau gomaj pe baza de zat de cafea facut de tine pentru o curatare intensa a pielii si o bronzare mai rapida (inainte cu 12-24 ore de expunere).
  • Hidrateaza-te inainte si dupa sedintele de bronzare, de preferat cu apa plata.
  • Hidrateaza-ti pielea dupa expunere cu o crema grasa.
  • Utilizeaza ochelari speciali pentru expunerea in solar pentru protejarea ochilor.

Daca iti doresti un bronz intens indiferent de sezon, alege sa te bronzezi intr-un solar din Bucuresti, marca Tantastic! Tinutele tale vor arata mereu bine, indiferent daca alegi o fusta in mijlocul iernii sau un pulover gros. Este important sa te simti bine in pielea ta, insa parca te simti mai bine daca pielea e bronzata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.