Colțul meu preferat pentru relaxare!

Colțul meu preferat pentru relaxare…acolo unde pot să iau liniștită cartea în mână și să nu fiu întreruptă de nimeni. Îmi place să citesc! Citesc încă dinainte să intru la școală, deci nu aveam 7 ani. M-au fascinat întotdeauna literele care creau cuvinte, cuvintele ce formau propoziții. Propozițiile care alcătuiau textele, povestiorele care îmi plăceau atât de mult!

Mama era mândră normal, doamna învățătoare mă punea în clasa întâi să le citesc copiilor în fața clasei – pentru că știam să citesc cursiv. Am citit până acum foarte multe cărți, însă mai sunt…mult mai multe acolo…mă așteaptă.

Dar…așa cum spuneam, am nevoie de un locșor al meu, unde să nu fiu deranjată, să pot să citesc liniștită, în voie.

Așa că…am descoperit Favi.ro, un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni, 70+ magazine online și fizice într-un singur loc.

În camera de zi, locul unde nu sunt jucării, deci fetele nu preau stau, aș pune un fotoliu…chiar lângă geam. Astfel aici mi-aș face locușorul meu pentru citit. Aș avea lumina naturală, lumina de care ochii mei au nevoie. Mă voi bucura de cărțile mele preferate!

Oare este un sac? Sau un fotoliu? Este super! Arată perfect, atât datorită mărimii, cât și a designului gândit. Satisfacție 100%! Și…dacă mă simt cumva invadată de oricine în spațiul meu, îmi voi lua fotoliul în spate și mă voi retrage…poate în balcon, sau în bucătărie. Sau chiar pe terasa din fața casei, în foișorul din curtea soră-mii.

Și cum și fiică-mii îi place să citească, se apropie și Crăciunul, mă gândeam la un cadou pentru ea. Deși ar trebui să cumpăr chiar două, pitica se va supăra…deși nu citește, încă.

Fotoliul acesta, umplut cu milioane de biluțe, va fi atracția camerei fetelor. Sau…mă rog, atracțiile, v-am spus că voi lua două. Nu pot să fac diferențe, nu de alta se vor certa și până la urmă îmi vor lua locul pe fotoliul meu.

De acum înainte voi umple biblioteca cu multe cărți. Pentru că prevăd o perioadă în care nu vom face altceva decât să citim, să profităm de fotoliile noastre FAVI!

27 de comentarii


  1. Inca de mica mi am dorit sa am un fotoliu asa super confortabil unde sa stau si sa citesc, stiu ca intr un timp reusisem sa mi fac un colt in camera pe cand era decorat altfel.

    Răspunde

  2. Arata tare bine fotoliile si ma bate gandul sa imi cumpar si eu unul pentru un coltisor de vis!

    Răspunde

  3. Apreciez maxim un fotoliu moale si extrem de confortabil, insa de citit, m-am obisnuit sa citesc in pat. dar uneori si la masa de scris mai rasfoiesc cate ceva.

    Răspunde

  4. Îmi doresc și eu un puf/sac/fotoliu din acela! Am covorașul perfect, ceaiurile necesare, cărțile de care nu mă pot lipsi, lampa asortată, doar puful lipsește!

    Răspunde

  5. Eheee!!!
    Cine nu și-ar dori un astfel de fotoliu!?
    Și eu mi-aș cumpăra unul, pentru terasă! Mă bucur că am citit recomandările și sfaturile tale!
    Lecturi plăcute!

    Răspunde

  6. Cumnata mea are fotolii asa confortabile, ador foarte mult sa stau pe ele si imi doresc si eu unul

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.