O afacere de succes în România? Da, se poate!

O afacere de succes în România nu este deloc un lucru ușor de realizat. De ce?

Sunt atât de multe restricții legislative, cheltuieli și îndatorări pe care trebuie să le îndeplinești!

Ei au reușit! Cum?

Cu pasiune! Ei au înființat Top Tur Transport, firmă de transport marfă. Și nu au decât 28 de ani, dar nu vârsta este importantă, ci dorința de a face lucrurile diferit, atunci când principalele obstacole sunt neseriozitatea și neîncrederea. După câțiva ani petrecuți în afara României, s-au hotărât să se întoarcă în țară. Să demonstreze că poți avea o afacere sănătoasă

 • prin calitatea serviciilor oferite
 • fără pile
 • fără relații

Povestea este una lungă, începută încă din anul 2011; deși rețeta succesului nu se împărtășește, ei ne transmit:

„Suntem conștienți că perfecțiunea este greu de atins, dar, credem cu tărie că fiecare zi, fiecare experiență este o modalitate de a deveni mai bun decât ai fost ieri. Atunci când îți dorești să progresezi, și rezultatele sunt pe măsură. Iar, noi ne dorim rezultate din ce în ce mai bune, clienți fericiți și colaboratori mulțumiți!”

În cei 7 ani de activitate, Top Tur Transport s-a remarcat ca un partener de nădejde, atât în relația cu clienții, cât și față de colaboratori.

Azi mai buni ca ieri, mâine mai buni ca azi!

Asta este deviza lor! Atunci când vorbim despre transport, fiecare minut, fiecare secundă contează. De aceea, transportul în regim expres, distribuție mărfuri și livrări la domiciliu tine cont întotdeauna de timp. Timpul care ne presează atât de mult!

Îi întâlnim zilnic pe rutele din Prahova, Buzău, Dâmbovița, Ilfov, și nu numai, ajutând producătorii locali să livreze mărfurile către clienți, onorându-și astfel la timp comenzile. Transportă mărfuri generale, de la produse la mobilier, textile sau electro până la mărfuri perisabile, sub controlul temperaturii.

De ce să apelăm la Top Tur Transport? Datorită valorilor care îi definesc!

 • siguranța mărfurilor
 • responsabilitate
 • punctualitate
 • flexibilitate
 • devotament

Atunci când clientul este în căutarea unei firme de transport eficientă, se impune evaluarea cu atenție a mașinilor cu care se transportă marfa. Dar și seriozitatea și profesionalismul celor care transportă. Siguranța produselor transportate este extrem de importantă, mai ales dacă vorbim de obiecte fragile, aparatură electronică sau alimente perisabile.

Top Tur Transport oferă servicii de transport mărfuri cu autoutilitare de 3,5 tone, monitorizate prin satelit. Livrarea produselor către clienți va fi făcută cu maximă rapiditate, pentru că nu necesită timpi de oprire și de staționare.

Top Tur Transport – Livrare marfă

Este foarte important felul de a gândi a celui la care apelezi. „Ne focusăm pe cerințele clienților și ne adaptăm nevoilor lor, creem oferte personalizate, suntem disponibili și în weekend atât pentru companii cât și pentru persoane fizice.” Asta ne transmit tinerii, care investesc în oameni de calitate  și în parteneriate de lungă durată.

Dacă pui pasiune în ceea ce faci și crezi că poți schimba ceva, și tu poți avea o afacere chiar aici în țara ta! Exact așa cum au făcut ei, Top Tur Transport!

Acest articol a fost scris pentru Campania Donează 100 de EURO Pentru Radu Țuglea și îți promovăm afacerea pe blogurile noastre.

Un comentariu


 1. calitatea serviciilor oferite este cel mai mare atu al oricarei firme, nu doar al celor din domeniul transporturilor. Am ajuns sa nu ma mai uit neaparat dupa ce e mai ieftin, ci dupa ce cred eu ca nu m-ar putea dezamagi si face sa ma enervez inutil.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.