4 idei geniale pentru personalizarea obiectelor!

Productia publicitara a castigat teren cu precadere in ultimii ani, cand specialistii in marketing au spus ca imaginea unei afaceri trebuie sa se afle peste tot. Incepand de la colantarea masinilor cu sigla business-ului, pana la actiunea de personalizare de obiecte precum agende, caiete, calendare sau chiar pixuri. Pentru ca vreau sa iti fac munca si alegerile mult mai usoare, ti-am pregatit acest articol cu patru idei geniale pentru personalizarea diferitelor obiecte care sa iti ajute afacerea.

Este important sa te gandesti la nevoile oamenilor in general, deoarece acei oameni sunt sau vor fi clientii tai, asa ca trebuie sa te cunoasca, dar si sa primeasca din partea ta diverse obiecte publicitare sau promotionale pe care sa le utilizeze zilnic. In acest fel, cei care vor vedea in fiecare zi logo-ul companiei tale te vor cunoaste si vor incepe sa aiba increde. Pentru ca iti spuneam de cele patru idei, haide sa vedem despre ce este vorba:

1.  Cani personalizate

Pune-ti intrebarea: cine nu utilizeaza o cana, mai ales la munca in fiecare dimineata pentru a-si savura cafeaua? Exact! Toata lumea are o cana si de cele mai multe ori, toata lumea are o cana preferata. Poti sa faci sa devina cana oferita de tine cu logo-ul afacerii tale, cana preferata a multor persoane. Iar daca cel putin opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana cineva isi va bea cafeaua din cana cu numele firmei tale, te asigur ca cel putin o data te va cauta si poate va comanda de la tine. Punct ochi, punct lovit cu aceasta idee.

2. Tricouri personalizate

Exact ca si in cazul canilor personalizate, un tricou poate sa devina foarte repede un obiect preferat de foarte multe persoane. Fie ca alege sa iasa cu tricoul de la tine in oras, sa mearga la munca sau pur si simplu sa fie “tricoul de casa”, imaginea afacerii tale va fi mereu prezenta. Stiu ca asta iti doresti, asa ca nu sta foarte mult pe ganduri si fa o comanda de cateva tricouri. Poti sa faci chiar un concurs pe retelele de socializare si sa il oferi drept premiu, iar asta il va face si mai interesant de purtat.

3. Agende personalizate

Da, vei spune ca foarte putini mai utilizeaza agendele de cand cu calculatoarele, laptopurile si smartphone-uri si iti dau dreptate. Este foarte usor sa ai mereu la indemana tehnologia, insa nimic nu se compara cu scrisul de mana. Cel putin jumatate din persoanele care lucreaza intr-un birou detin o agenda in care noteaza diverse lucruri. Ar fi foarte pacat sa nu ii atingi si pe oamenii din aceasta categorie si sa nu personalizezi cateva agende pe care sa le oferi fie ca premiu, fie pur si simplu clientilor care deja au cumparat de la tine.

4. Calendare personalizate

Acum pe bune, am inteles ca e posibil ca multe persoane sa nu aiba nevoie de agenda sau de un tricou personalizat, insa sunt prea putine locurile de munca unde nu exista un perete destinat calendarului anual. In acest caz, trebuie sa iei in calcul si aceasta idee si sa personalizezi cateva calendare, pentru ca este inevitabil ca persoanele care verifica data in fiecare zi sa nu isi aminteasca de tine si de produsele pe care le vinzi.

Nu stiu ce idee o sa alegi, insa poti incerca pe rand cu fiecare sau le poti incerca pe toate deodata. Este nevoie doar sa iei legatura cu cei de la tipografia Agrafa si sa faci comanda dorita pentru personalizarea obiectelor care te vor ajuta sa iti cresti afacerea.

15 comentarii


  1. ca tot se apropie sfarsitul de an si va fi nevoie de calendare noi pe 2019, eu votez de data aceasta cu ideea calendarelor pesonalizate. Chiar cred ca voi oferi astfel de cadouri in perioada urmatoare.

    Răspunde

  2. Eu am apelat la toate produsele din articol pentru a-mi face reclama sau ca sa sustin o cauza si am fost foarte multumita. Iar ca si idee de afacere e in continua expansiune si e destul loc pe piata pentru toata lumea.

    Răspunde

  3. Imi plac la nebunie obiectele personalizate, doar ca pana acum nu am decat o cana (cu numele si sigla blogului).

    Răspunde

  4. Agendă personalizată, n-am! În rest, am de toate! Îmi plac la nebunie obiectele personalizate. Și dacă aș avea o minunație de-asta ca a ta….Ohh!!! Câte nu mi-aș mai face… Cred ca e timpul sa ma gandesc sa-mi deschid o afacere!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.