Caietul meu de inițiere în grafică, de la Libris.ro!

În ultima perioadă nu am mai apucat să citesc nicio carte…nimic. De fiecare dată când intram pe site-ul librăriei online Libris.ro, parcă aveau un feeling și amândouă fetele erau lângă mine.

Mami, ce ne mai iei de data aceasta? 

Mami, să nu uiți că ai promis că îmi iei și mie o carte. 

Și să știți că aveți de unde alege. Nu mă satur niciodată să răsfoiesc site-ul, sunt atât de multe cărți, enciclopedii, culegeri, dicționare, cărți de colorat, de grafică, de povești….Ne este foarte greu să alegem. De multe ori, ne hotărîm asupra unei cărți, pentru ca imediat în 5 minute să ne răzgândim.

Caietul meu de inițiere în grafică, de la Libris.ro!

Dacă înainte piticuței nu îi plăceau prea mult cărțile, nu se dădea în vânt după colorat, acum ne-a înebunit. De fiecare dată își dorește o nouă carte, pe care în maxim 3 zile a terminat-o de colorat. Îi place.

Acum i-am luat Caietul meu de inițiere in grafică 3-4 ani, de la editura Rao. Are 48 de pagini, în  format  220×170 mm. Am avut posibilitatea de a îl răsfoi pe site și ne-a plăcut. Mie mi s-a părut destul de interesant și potrivit pentru cei 4 anișori ai ei.

Nu este o carte de colorat, însă a încântat-o. Este o lucrare cu activități, cuprinzând 50 de jocuri prin care copiii își pot exersa observația, memoria vizuală, orientarea. Învață să traseze linii drepte, cercuri, săgeți.

Bineînțeles că a și colorat, acolo unde a putut, însă tot timpul cât a lucrat pe caiet a avut nevoie de mine alături. Să îi citesc exact cerința, ce trebuie să facă. Să o aprob…să îi arăt acolo unde nu îi reușea…

Toate activitățile sunt propuse de grafoterapeutul Pascale Chavonnet. Știu că și la cămin ei lucrează pe diferite caiete, astfel încât faptul că, în sfârșit a vrut să facă ceva și acasă, a fost wow!

Concluzia: Mami, îmi place tare cartea mea și vreau să ne uităm pe laptop, să mai luăm una. 

10 comentarii


  1. Si mie imi place foarte mult Libris. De aici cumpar si eu toate cartile! Pana si curierul aduce mai cu spor comenzile de la ei! 😀

    Răspunde

  2. Gasesc mereu pe libris carti care sa ma ajute. Si eu am luat diverse carti cu activitati care au fascinat-o pe cea mica si o vad ca lucreaza cu drag de pe ele

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.