Pentru profitul afacerii tale, apelează la Bodor!

Zgomotul ușii trântite cu putere ne-a făcut să ne băgăm capetele în monitoare cu toții. Ne dădusem seama că șeful este nervos. Știam și motivul!

– Ce-avem noi aici? Liniște și pace, nu? Relaxare…nu tu clienți, nu tu design, nimic, niente. Șomați, nu? M-am uitat pe graficele din ultimele luni și…nu prea îmi place ce văd. Vânzările au scăzut, cifra de afaceri este în picaj! Știți voi ce înseamnă asta?

Ne-am ridicat ochii spre el. Era foarte nervos; pe de o parte îl înțelegeam. Adevărul este că….duceam lipsă de clienți, de lucrări. Dar…ce vină aveam noi, ne întrebam din priviri. Eram 4, fiecare la biroul lui, în camera destul de mare.

Acum nu mi se mai părea atât de mare…parcă se făcea din ce în ce mai mică.

– Nu vreți să răspundeți niciunul? Vă spun eu atunci! Prevăd în viitorul apropiat cum voi veți șoma la propriu, iar eu mă voi chinui să repun afacerea pe picioare…SINGUR!

– Dar, șefu’…

Ochii aceia mari m-au țintuit parcă de perete. Am înghițit cu greutate…eram aproape convinsă că mărul lui Adam se ducea ușor spre trahee…Dar…am continuat curajoasă.

– Dacă ne-ai lăsa să începem să lucrăm la…și am arătat spre el…noul nostru coleg de birou. Îl avem deja de o lună și ceva…

– Îl așteptăm pe Dan să vină să ne învețe să lucrăm pe el, știi doar!

EL…

BCL-0605MU

…ne-a cucerit din prima zi în care l-am văzut, când am citit despre el. Un gravator laser Bodor, de dimensiuni nu foarte mari, însă un utilaj ce încorporează cele mai noi tehnologii în domeniul prelucrărilor laser într-un design atât de modern.

– Măi băieți…și fete, nu aș vrea să îl stricăm înainte de a vedea de ce este în stare. Dan a promis…

– Ce nevoie avem de Dan, șefu? Noi…suntem siguri că ne vom descurca cu el.

– Hmmm…și de unde mă rog știți voi să lucrați cu el?

Pentru o gamă completă de gravatoare laser Bodor, Colop are soluția!

– Săptămâna trecută, la expoziție, m-am întâlnit cu Loredana. De la Colop România…o știi…Cu ea am vorbit despre gravator, ea ne-a trimis specificațiile tehnice la fiecare model, până ne-am hotărât la acesta. M-a întrebat dacă suntem mulțumiți de BCL-0605MU…S-a arătat uimită când a aflat că nu l-am pus încă la treabă.

– Păi…nu i-ai spus că…

– Așteaptă. După ce ne-am întors de la expoziție, ne-am învârtit noi în jurul lui și am început să îl studiem mai în detaliu. Adică…noi chiar nu suntem capabili să ne descurcăm cu el?

Din lipsă de ocupație, din plictiseală….din dorința de a învăța, de a ne perfecționa, spun repede după ce îi întâlnesc privirea, am decis să vedem ce poate.

– Hahaha…și…v-ați descurcat măcar să îl deschideți?

– Hai, măi șefu…ne jignești. Laserul pentru ștampile nu îl folosim noi? Sau nici pe acela nu știm să îl deschidem? încerc să glumesc…

Deci, suprafața de lucru a gravatorului de 60×50 cm ne permite să lucrăm cu obiecte de dimensiuni mici, dar și medii. Iar faptul că masa de lucru poate urca sau coborî 15 cm ne permite să introducem în el și obiecte mai înalte.

– Cum ar fi?

– O cutie de lemn sau…din metal…Ia uite ce lin se mișcă. Asta pentru că este prevăzută cu un sistem de rulmenți pe șurub! Capacul acesta din plexiglas ne ajută să avem o vedere bună în timpul lucrului. Însă…dacă încerci să deschizi capacul în timpul lucrului, gravarea va fi întreruptă. Dar…nu se pierde nimic, pentru că atunci când vei închide capacul, operațiunea va continua.

– Asta înseamnă că nu pierdem material nici în cazul unei pane de curent, nu?

– Exact! Iar raza roșie de poziționare urmează exact traseul razei laser. Astfel, poziționarea perfectă la începutul procedurii de gravare este asigurată, iar gravura va fi PERFECTĂ!

Lux, finețe, complexitate, calitate și frumusețe deosebite!

Și…hai să îți arătăm ce am meșterit noi la BCL-0605MU în ultima săptămână! Pe lângă agende, cărți de vizită, invitații de nuntă sau plăcuțe din materiale de gravură, gravează pe lemn, metal, piatră sau granit. Tare, nu?

Uite ce plăcuță faină a ieșit dintr-o bucată de lemn.  Am făcut-o pentru Alexandra. Știi, are nunta peste 2 săptămâni și ni s-a părut o idee super faină de a întâmpina invitații. Și asta nu este tot. Lemnul permite imprimarea de imagini de o frumusețe extraordinară. Putem grava icoane, peisaje, portrete….

– Șefu, hai să-ți arăt ce am lucrat eu toată săptămâna, spune Cristi. Am vrut să iasă ceva frumos…și…a ieșit. Sunt atât de mândru de dințișorul acesta. L-am desenat gândindu-mă la toți acei copilași cărora le este frică de medicul stomatolog…și nu doar copiilor. Dacă l-aș vedea pe peretele unei clinici, m-aș urca pe scaun cât ai clipi.

– Asta da operă de artă. Îmi place! Și…din ce este?

– Plexiglass, policarbonat, polipropilenă, acril…putem face orice vrem, litere volumetrice, panouri, indicatoare, chiar și casete luminoase dacă punem câteva led-uri. Și…m-am gândit că putem încerca și niște statuete sau chiar jucării…putem să le dăm clienților…ca un bonus. Ce spui?

– Băi…îmi place!

– Și știi ce este interesant? Gravatorul Bodor permite lucrul fără fir, folosind tehnologia Wi-Fi. Așadar, nu are importanță unde montăm gravatorul, la ce distanță față de computer. Și îl poți folosi și de pe telefon printr-o aplicație pentru dispozitive iOS sau Android.

– Măi oameni buni…asta e uimitor! Sunt mândru de voi! Păi…și ce mai așteptați, haideți…la treabă! Să începem promovarea celui mai important utilaj pe care îl deține firma noastră – gravatorul laser Bodor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.