Tu ia-mi un BMW X6, că de întreținere am eu grijă!

Când am ieșit fluturând permisul în mâna dreaptă, cu un zâmbet tâmp pe față, soțul meu mi-a spus Acum trebuie să îți căutăm o mașină specială, pentru tine! Hmmm..o mașină specială? Păi eu am nevoie de o mașină care să îmi semene, să fie perfectă! 😛 Să aibă suplețe, precizie, eleganță. După privirea soțului meu, eram aproape sigură că nu se inventase încă această mașină. Așa că…l-am aprobat absentă…

Dimineață m-a trezit mirosul cafelei proaspete. Pe tavă, alături de cana mare de cafea, trona o cheie. O cheie de mașină. Și un bilețel.

Draga mea,

nu știu dacă voi reuși să te surprind plăcut. Nici măcar nu știu dacă am descoperit mașina perfectă pentru tine. Însă toată lumea va spune că este făcută pentru tine. Cu siguranță te vor invidia majoritatea…Și…vor avea și de ce. Un BMW X6 are deja numele tău inscripționat pe el. Nu…nu te speria, figurativ vorbind. 

Consumă destul de puțin. Te vei opri la benzinărie mai mult pentru cafeaua ta pe care o adori. Bine…poate și pentru o ciocolată mică 🙂 

Când am cumpărat-o, am fost sigur că precizia, suplețea, eleganța, dar și forța cu care se adaptează la drum te va face să o iubești. Așa cum o iubesc eu pe Mica mea 🙂

Designul acestei mașini este inconfundabil, șasiul BMW X6 impune standarde noi. BMW x6 are o tracțiune uimitoare, pe orice vreme și pe orice suprafață de rulare. La toate acestea adaugă și o stabilitate direcțională excelentă și o agilitate care te va încânta peste măsură. 

Ce să-ți mai zic? Nimic…te las pe tine să o testezi, să faci o tură și să-mi spui dacă te-am nimerit!

Un automobil care oferă dinamică pură, confort și ușurință în utilizarea zilnică!

Un BMW? Doar al meu? M-am ciupit…să mă asigur că nu visez. Doamne, îți mulțumesc. Mi-ai îndeplinit visul! Sunt fericita proprietară a unei mașini de vis! Repet cuvântul vis…pentru că încă nu-mi vine să cred!

Nu se va strica niciodată, voi avea grijă mare de ea. Va fi cel de-al treilea copil al meu, cred că cel mai răsfățat! Nu voi folosi niciodată piese din dezmembrări și nu voi schimba niciodată uleiul în spatele blocului. Da, știu…o fi mai ieftin, dar aveți impresia că BMW-ul meu se pretează la piese la mâna a doua?

Voi folosi doar piese originale BMW! Am hotărât! Acesta este cuvântul care caracterizează această mașină: ORIGINAL! Piese BMW originale, ulei original BMW, jante BMW 18 originale, accesorii originale BMW. Totul va fi original!!!

BMW X6 este perfecțiune. Are dinamică și performanță remarcabilă, consum de combustibil și emisii de noxe reduse. Le are pe toate: 381 CP și 280kW. Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie a câştigat de multe ori premiul „Engine of Year” ( „Motorul anului”); rezultatul – o reputație internațională a acestuia! De aceea, reviziile vor fi efectuate la timp, tocmai pentru a mă bucura multă vreme de magica mea mașină!

Confort și funcționalitate!

Știi care este greșeala pe care o fac majoritatea în ceea ce privește întreținerea mașinii? Țin caroseria nespălată multe zile la rând. Murdăriile căzute pe suprafața vopsită dacă sunt necurățate la timp riscă să atace stratul de vopsea, pătându-l. Petele de ulei, găinațul păsărilor…acestea trebuiesc curățate imediat! Eu nu voi proceda așa! Mașina mea va avea parte de îngrijire…exact așa cum merită!

O ceară bună va da strălucire, va crea o barieră protectoare între finisaj și mediu. Însă nu mă voi aproviziona de pe rafturile magazinelor, pentru că aici găsim produse cu un conținut redus de ceară, ceea ce va conduce la o protecție redusă, care durează foarte puțin.

Mă și văd cum aplic ceara cu mișcări circulare; încep de la mijlocul mașinii spre marginea acesteia…așa am auzit eu că se face. Partea de sus, capota, portbagajul, aripile din față, ușile, bara din față, bara din spate. Sigur nu voi uita ordinea 😛

Voi folosi piese de BMW de la eXclusiv OEMindiferent că este vorba de accesorii – ceară auto sau covorașe auto, sau consumabile – filtru de ulei, filtru de combustibil, filtru de aer, filtru de climatizare, antigel sau ulei.

Exclusiv OEM îmi oferă siguranță maximă și garanția calității unor servicii excelente de întreținere! Cele mai bune sfaturi și recomandări vin de la personalul specializat, care este mereu atent la fiecare detaliu!

Este important să îi spui bună dimineața mașinii!

– Tu, iubito, îi spui bună dimineața mașinii? Tu chiar nu ai toate țiglele pe cap 😛

– Măi, dragule, tu le spui bună dimineața copiilor? Ei bine, mașina este precum un membru al familiei. Este foarte importantă. În fiecare dimineață îmi sărut fetele pe frunte, dar mă și asigur că nu au temperatură. Le urmăresc obrăjorii…să nu cumva să fie prea roșii. La fel procedez și cu mașina! O salut în fiecare dimineață și o verific dacă este bine! Mă uit să văd dacă anvelopele sunt umflate, dacă nu cumva există vreo pată sub mașină. Seara, verific dacă portierele și portbagajul sunt închise. De ce…tu nu faci la fel? (zâmbesc laguros)

– Mda…verific și eu dacă am închis portbagajul și portierele, mă uit la anvelope…dar…nu, nu îi spun bună dimineața.

– Ei bine, orice are un început! Cred că ar trebui să îți respecți mai mult mașina. În fond, te poartă acolo unde ai nevoie, te ajută să ajungi la destinație teafăr și nevătămat. Bine…aici tu ai cel mai mare aport! Dacă ții la mașina ta, dacă vrei să îi demonstrezi că este cu adevărat cea mai de preț pentru tine, trebuie să ai grijă de ea așa cum ai de tine în fiecare zi, să o alinți, să o răsfeți!

Să nu uităm ca o folosim zilnic și ne ajută în majoritatea situațiilor. Drumurile nu sunt  deloc ușoare, iar piesele și schimburile trebuiesc puse pe listă din când în când. Asta dacă vrei să aibă o viață lungă și fericită!

Pe mine, Exclusiv OEM mă va ajuta să ofer BMW-ului meu o viață de calitate! Pe tine cine te ajută să îți îngrijești cât mai bine mașina?

Un comentariu


  1. pledoaria asta pentru un BMW seamana destul de mult cu cea pe care a sustinut-o si sotul meu cand i se pusese pata pe un model de masina de la acest brand. Sunt destul de scumpe pisele originale si eu de aceea i-am refuzat aceasta placere pana acum, desi iti dai seama ca si mie mi-ar placea un BMW la poarta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.