O cameră luminoasă, un parchet ușor de întreținut!

Camera de zi este una dintre cele mai importante camere din apartament. Aici te relaxezi, urmărind filmul preferat sau bârfind la o cafea cu vecina de la etajul 2. De aceea este extrem de important să o amenajezi în cele mai mici detalii.

Mi-am dorit dintotdeauna o sufragerie mare, luminoasă. Soarele ne încălzește prin geamurile mari. Mobila deschisă la culoare face echipă perfectă cu un parchet lemn masiv, pe care l-am ales de pe site-ul Parchetpeviața.ro.

Culoare unică, rezistent la murdărie!

Parchetul pe care l-am ales este din lemn Iroko masiv lăcuit, de culoarea maron deschis-auriu-maron închis. Lemnul de Iroko este originar din Africa. Ce m-a atras la acest tip de parchet? Faptul că în 12 luni se mai închide la culoare. Acest lucru se datorează expunerii la lumina naturală.

Pe longitudinea fibrei, parchetul din lemn de Iroko prezintă linii fine de culoare gălbui-auriu luminos, care variază în funcție de intensitatea luminii, dar și de vechime. Lemnul de Iroko are o duritate mare, o stabilitate dimensională foarte bună, fiind destul de flexibil.

masiv

ușor de întreținut

sigur pentru copii

pet-friendly

Parchetul din lemn – un partener de nădejde pe viață

Nu este suficient să alegem parchetul și să îl montăm. Pentru a ne bucura de el în condiții optime, este nevoie de toată atenția noastră, de o îngrijire constantă. În primul rând este foarte important să știm cu ce fel de finisaj este lăcuit parchetul și mai ales cât de greu sau de ușor se îndepărtează diferitele pete de pe el.

Vorbim despre un parchet de lux, din esențe exotice, care conferă noblețe oricărui interior. Strălucirea subtilă, naturalețea, nuanțele minunate, toate acestea sunt atuurile pentru un ambient de neegalat.

Trebuie să recunoaștem calitățile lemnului masiv. Acesta emană o senzație de căldură; textura lamelelor de lemn sunt atât de unice. O pardoseală din lemn de Iroko, alături de un cadru general în culori deschise, reprezintă o combinație care foarte rar dă greș într-o amenajare de calitate.

 Performanțele parchetului din lemn Iroko masiv lăcuit:

Gata finisat, pregătit pentru montaj

Nu necesită șlefuire

Culoare unică

Stabil dimensional

Rezistent la pătare și murdărie

Efectul parchetului din lemn masiv lăcuit este spectaculos, oferă o eleganță atemporală. Ești în căutarea parchetului ideal? Alege Parchet pe viață –  din dragoste pentu lemn și design interior!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.