Imunitate pentru organism…află care este secretul meu!

Toamna a sosit. Și, o dată cu ea, imunitatea noastră a început să scadă brusc. Este bine știut faptul că, atunci când organismul nostru încearcă să se adapteze la scăderea temperaturilor, apare și scăderea imunității.

La schimbările bruște de temperatură cei mai afectați sunt copiii. Reintrarea în colectivitate aduce și îmbolnăvirile dese. Faptul că ei oricum au o imunitate mai scăzută ne determină pe noi, mămicile, să căutăm metode naturale de imunizare.

Pentru că un sistem imunitar slăbit conduce la vulnerabilitatea organismului la boli, în special la cele infecțioase. Și…este atât de greu să îți vezi copilul bolnav, suferind.

Produsele apicole – produse pentru o imunitate de invidiat!

Pe noi ne ajută foarte mult produsele apicole, în special mierea. Este produsul nostru minune. De ce?

Pentru că…

 – ajută la expectorație în cazul răcelilor

– fortifică sistemul imunitar

– protejează împotriva bacteriilor dăunătoare.

Polenul este foarte bogat în vitamine din complexul B – B1, B2, B3, B6, B12, antioxidanți, vitamina C, vitamina E, acid folic și provitamina A. Dar polenul conține și importante minerale, cum ar fi fosfor, calciu, fier, potasiu, iod, magneziu. Polenul este un medicament revigorant, menține tinerețea, stimulează organismul să lupte împotriva bolilor, conferă o stare de bine.

  • combate stările de oboseală

  • redă vitalitatea și tonusul

  • are efect vitaminizant, antianemic și remineralizant.

Lăptișorul de matcă este cea mai prețioasă substanță pe care o produce albina. Era numit de către greci „sursa tinereții  veșnice”. Este un adevărat elixir al tinereții, al frumuseții și al sănătății.

Regina stupului se bucură de lăptișorul de matcă toată viața sa. Faptul că ea se hrănește cu acest miracol al naturii o face să trăiască până la 5 ani, în timp ce abinele au o durată de viață de 45 de zile. Ceea ce ne arată faptul că lăptișorul de matcă este o comoară!

Apidava – ajută corpul să obțină o imunitate de care are nevoie copilul tău!

Toamna aceasta ne bucurăm de noul produs ApidavaRoyale Cocktail (miere cu polen și lăptișor de matcă), produs ce mi-a fost trimis de către Brander.

Acest produs minune este un supliment nutrițional, revigorant, care ajută organismul să lupte împotriva bolilor. Are foarte multe utilizări. Se recomandă ca adjuvant în suprasolicitarea fizică si intelectuală, deficiențe imunitare, întârzieri de creștere la copii, stări de slăbiciune, reumatism, afecțiuni hepatice, tonic general.

Propolisul este cel mai puternic stimulent al sistemului imunitar.

Acest lucru este susținut și prin faptul că este folosit chiar de albine pentru a își apăra stupul de dăunători. În limba greacă înseamnă „partea dinaintea cetății”.

Această denumire a primit-o pentru că această substanţă joacă rolul de pavăză împotriva agresorilor externi, propolisul făcând din stup o adevărată cetate!

Acest preparat natural are atât de multe proprietăți, este capabil să distrugă 9 specii de ciuperci parazite, 21 de bacterii, 30 de tipuri de viruși. Toate acestea au condus la concluzia: propolisul este cel mai puternic medicament antiinfecțios cunoscut!

In coletul primit de la Brander, am găsit și o sticluță de esență de propolis (20 ml) de la Apidava. Acesta este un produs inovativ care nu conţine alcool şi înglobează esenţa propolisului. Conţine toate principiile active din tinctură, fiind consumat de către toate categoriile de persoane inclusiv copii.

Cu ajutorul produselor de la Apidava, noi învingem răcelile, conferind imunitate organismului. Secretul meu se numește APIDAVA! Secretul tău care este?

Un comentariu


  1. Noua nu ne lipseste mierea din casa nici vara nici iarna. Un produs asa complex nu am incercat pana acum, dar stiind care sunt beneficiile polenului si ale laptisorului de matca sunt convinsa ca nu poate fie decat sanatate curata.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.