Fă-ți visurile să devină realitate! Vezi și crezi….puterea unei recenzii video!

Te-ai hotărât să îți ridici în sfârșit casa mult visată? Ei bine…felicitări!! Ai terminat cu proiectul de construcție, toate autorizațiile, avizele de care ai nevoie. De-acum totul e floare la ureche…urmează construcția propriu-zisă, nu? Eu vin să te contrazic…abia de-acum începe greul.

Când inginerul echipei pe care am angajat-o mi-a prezentat devizul de materiale, ținând cont de caietul de sarcini dat de proiectant, ne-am îngrozit…Era o sumă mult mai mare decât ne așteptam. Țiglă metalică, tablă cutată, profile metalice, panouri sandwich, plăci OSB, țeavă rectangulară, gresie, faianță, pavaj, bordură…și câte și mai câte. Cred că arătam tare dezorientați, pentru că inginerul ne-a spus că putem achiziționa noi materialele, dacă vrem. Însă…va fi prețul mult mai mare!

Vrei să cumperi mai ieftin decât în depozite și în hypermarket-uri? Vino la Vindem-ieftin.ro!

Am luat-o ca pe o provocare? Probabil că da! Pentru că seara eram înarmați cu necesarul de materiale, căutând de zor site-uri de unde puteam cumpăra online…mai ieftin!

Știam din toamnă un site…după ce văzusem o recenzie video care ne îndemna să cumpărăm mai ieftin. Totul din același loc, economisind astfel nu numai bani, dar și timp. Este vorba despre un concept unic în România, o casă de comenzi, un fel de broker în domeniul comenzilor online de materiale de construcții.

Tot ce ai de făcut este să…⇓

Trimiți necesarul de materiale

Te contactează un consultant

Primești factura proformă prin mail

Plătești

3 zile mai târziu primești produsele!

De ce vă recomand Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro?

În primul rând pentru că poți cumpăra totul dintr-un singur loc. Astfel nu mai alergi între depozite, căutând tu cel mai bun preț! Vindem-Ieftin.ro face asta pentru tine! Dacă pentru firme este mult mai ușor, ei beneficiind de anumite reduceri la produse de la depozitele de la care se aprovizionează mai des, pentru cei ca noi, clienții persoane fizice este mult mai dificil. Pentru că nu întotdeauna recomandările de la meșteri sunt bine-intenționate sau țin cont de bugetul nostru.

În al doilea rând, marfa comandată ajunge la tine direct de la producător. Astfel tu nu vei mai plăti depozitare, manipulare, pierderi, transport. De aici și economiile pe care le-am făcut noi refuzând oferta inginerului de șantier! Care fie vorba între noi, mi-a cerut relații despre acest depozit unde am găsit absolut tot ce am avut nevoie. 😛

Și în al treilea rând, poate cel mai important, primești 100 de lei dacă filmezi livrarea produselor și trimiți filmulețul celor de la Vindem-Ieftin.ro! Tare, nu?

Fă-ți visurile să devină realitate! Comandă online mai ieftin!

Vindem-Ieftin.ro oferă toate materialele de care avem nevoie pentru construirea casei, dar și pentru amenajările exterioare. Sunt sigură că visezi la o terasă discretă, cu alei care duc către o grădină minunată. Vei avea nevoie de pavaj sau bordură pentru realizarea acesteia! Intră pe site și ai posibilitatea de a te bucura de un aspect estetic deosebit a curții interioare!

Deși materialele sunt mult mai ieftine decât în depozite sau hypermarket-uri, să știți că nu sunt de proastă calitate. Produsele vin însoțite de un certificat de garanție direct de la producător, iar garanția poate fi de la 10 la 50 ani. Produsele sunt de o calitate superioară în concordanță cu ultimele tehnologii apărute pe piață.

Un comentariu


  1. in orice domeniu lumea zice ca materialele video conving mai multa lume sa cumpere decat cele scrise. Eu zic ca depinde foarte mult si de calitatea filmuletului si a informatiilor transmise.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.