Amenajează-ți locuința dându-i o notă personală prin parchetul alb lucios!

O locuință modernă presupune alegerea parchetului potrivit, care să reziste în timp și să spună povestea lui peste generații. În momentul în care am văzut pe site-ul Parchetpeviata.ro parchetul alb triplustratificat, mi-am dat seama de plusul de eleganță pe care îl va adăuga camerei. Va da o notă de romantism, ajutând la iluminarea locuinței, dar și un plus de confort.

Pe site am găsit colecții de parchet triplustratificat 14 mm, de la producători nordici, produse care nu afectează mediul. Este din lemn 100% cu stratul de lemn nobil din lemn masiv, durabil și finiat cu uleiuri UV și lacuri ecologice.

O alegere deosebita, confort și eleganță pentru locuința ta!

M-am oprit asupra parchetului alb lucios, triplustratificat, Frasin Shiny White. Ce m-a atras la acest tip de parchet? Eleganța și designul unic! Un parchet deschis la culoare ajută la iluminarea încăperii, dar și la amenajarea casei în orice stil ai vrea.

Parchetul triplustratificat are o stabilitate dimensională net superioară parchetului dublu stratificat, datorită celui de-al treilea strat, numit și strat de contrabalans.

Parchetul triplustratificat este compus din trei straturi de lemn, un strat de uzură din esență nobilă plus două straturi suport din rașinos.

Deși este un parchet alb, se întreține destul de ușor, nu are nevoie de niciun tratament special. Este rezistent la petele de vin, cafea, sucuri naturale acide.

Se montează flotant, nu necesită adeziv, prin sistem click, fiind recomandabil peste un strat izolator (folie PEE sau plăci de polistiren extrudat cu grosimea de 3-6 mm). Atât grosimea de 14mm, cât și densitatea materialului îi conferă stabilitate în timp și o rezistență foarte bună la trafic.

Ce avantaje prezintă parchetul triplustratificat alb?

  • rezistență sporită la schimbările de temperatură
  • reducerea riscului de umflare
  • durabilitatea
  • eleganța ambientală
  • culoare unică albă ce durează în timp
  • sigur pentru montajul în camera copiilor
  • pet friendly – finisajul cu ulei UV fiind rezistent la zgârieturile provocate de animalele de companie

Sunt atât de mulțumită de parchetul meu alb, triplustratificat. Acum locuința mea este mult mai luminoasă, mult mai elegantă. Fiind un parchet versatil, pot alege orice stil doresc, pot adăuga chiar și culori neon, vii. Este foarte apreciat de fiecare musafir care mă vizitează, mai ales pentru confortul pe care îl oferă.

Recomand site-ul Parchetpeviata.ro, care de 10 ani schimbă lumea prin design și servicii zeiss. 

Un comentariu


  1. parchetul trebuie ales cu mare grija, nu cum l-am ales noi, in functie de oferta, si uite ca nu are nici 6 ani si trebuie schimbat! Un parchet triplustatificat costa, dar si rezista mult timp, deci merita.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.