Orice garderobă are nevoie de ANSWEAR!

answear

Da…este un fapt deja cunoscut că trendurile cum vin, așa se duc. Dacă te gândești să le lași să îți influențeze garderoba, vei avea „surprinderea” că anumite piese cumpărate în urmă cu un an, acum sunt deja demodate. Așa că…de ce să nu faci tu alegerile croite doar după personalitatea ta? Ce ar trebui să facem? Să cumpărăm doar acele haine care au o frumusețe clasică, care ne avantajează și vom rămâne uimite de ce garderobă stilată vom avea.

Fiecare femeie știe că haina influențează enorm felul cum arătăm, dar și cum ne simțim. „Haina nu îl face pe om”, dar o haină poate schimba cu ușurință percepția celor din jur despre noi.

De aceea, ar trebui să apelăm la o „fundație”. Da…ai citit corect. Exact ca la construcția unei case! O fundație este formată din acele produse care ne ajută să trecem mai ușor peste orice dificultate și să creăm o grămadă de ținute faine!

Ușor de asortat și extrem de comode, eu am reușit să creez un top 10 produse care nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă!

1.  Rochia elegantă

Adorăm petrecerile, ne place să fim în centrul atenției…să strălucim la propriu purtând o rochiță care să întoarcă toate privirile. De aceea, o rochie neagră, elegantă, reprezintă un must-have în garderoba oricărei femei. Indiferent de croială, ea este o piesă sexy, extrem de versatilă. Împreună cu accesoriile atent alese, te ajută să obții un look elegant, seducător.

Eleganta rochie neagră ne scoate mereu din încurcătură atunci când nu avem idee ce să purtăm la un eveniment. Acesta este motivul pentru care se află în fruntea topului realizat de mine!

Versatilă, atât de ușor de asortat, sobră, dar în același timp feminină și elegantă, rochia neagră se potrivește perfect pentru toate tipurile de siluetă. Indiferent că este din catifea, saten, voal sau tafta, lungă, scurtă sau midi, rochia neagră este alegerea perfectă pentru o cină romantică, o întâlnire de afaceri, o petrecere, un cocktail sau chiar covorul roșu.

2. Paltonul

Paltonul este un articol vestimentar care se încadrează în categoria hainelor ce nu ar trebui să ne lipsească din garderobă. Pentru un look impecabil, paltonul trebuie să se așeze perfect pe corp, punând în valoare punctele forte ale siluetei noastre, ascunzând în același timp eventualele mici imperfecțiuni.

3.  Denimul

https://www.facebook.com/answearro/videos/1256285014513518/

Când vine vorba de modă, denimul este cel mai iubit dintre trenduri. Se reinventează în fiecare an, nu moare niciodată. Întotdeauna vei găsi o pereche de blugi, o cămașă din denim sau o rochie de jeans care nu îți poate lipsi din garderobă.

4. Adidașii New Balance

Adidașii s-au transformat de-a lungul timpului din articole vestimentare specifice ținutelor sport sau casual în adevărate piese de colecție! În materie de încălțăminte, reprezintă piesa de rezistență.

În anul 1906, la Boston, William J. Riley descoperea arcul de sprijin, ce îmbunătățește vizibil confortul purtării pantofilor și stabilitatea piciorului. Apare astfel brandul New Balance, care îți înfrumusețează piciorul și îți dă confortul de care ai nevoie!

5. Pulovere

Cum iarna nu-i ca vara, este esențial să avem în garderobă și câteva modele de pulovere care să ne ofere confortul termic de care avem atât de multă nevoie. Cel puțin eu 😛 Sunt o persoană care iubește foarte mult căldura, soarele. Când vine frigul, pentru că nu pot să hibernez precum ursul, mă îmbrac cu cele mai călduroase pulovere și geci, astfel încât să nu ajung la serviciu precum un eschimos de la pol.

6. Ghete / cizme

Dacă nu vrem să simțim cum frigul nu ne mai permite să mergem, atunci ar trebui să le oferim picioarelor încălțăminte călduroasă, adecvată sezonului rece. De aceea în topul produselor pe care ar trebui să le regăsim în garderobă se numără și o pereche de ghete sau cizme.

Ghetele reprezintă opţiunea vestimentară cea mai versatilă a sezoanelor reci, cu un rol decisiv în reușita finală a unui outfit desăvârșit. Outfiturile de stradă, ținutele obișnuite de zi sau combinațiile elegante pot fi puse în valoare de un model de gheată deosebit.

Cizme si botine Botine - Answear - Botine

7.  Cămașa

O cămașă albă, simplă, merge purtată atât cu fustă, dar și cu pantaloni, jeansi sau de stofă. Știți ce se spune despre fetele care poartă cămăși? Că inspiră o inteligență și un sex-appeal aparte. Așa să fie oare?

Bluze şi cămăși Cămăși cu mânecă lungă - Vero Moda - Camasa Carmen

8. Eșarfa / fular

Indiferent ce ținută alegi să porți într-o zi, o eșarfă poate completa cu succes vestimentația ta. Dacă stăm bine să ne gândim, poate chiar transforma o ținută banală într-una extrem de chic. Însă trebuie să alegem eșarfa în nuanțele potrivite, în deplină armonie cu hainele pe care le purtăm.

Fulare şi eşarfe Fulare - Medicine - Sal Basic

9. Geanta

Geanta este accesoriul care nu trebuie să lipsească din nicio ținută, indiferent că este casual sau elegantă. Este mai mult decât un simplu accesoriu, este un obiect obligatoriu care completează o ținută impecabilă. Avem nevoie de o geantă clasică, pentru ținutele office. Însă evident trebuie să avem în garderobă și o geantă sport, care să poată fi asortată la o ținută lejeră. Dar pentru petreceri? Clar un stil glam, elegant și strălucitor.

„A girl should be two things: classy & fabulous!” – Coco Chanel

 

10. Pantofii cu toc

Pantofii cu toc sunt un must have care nu trebuie să ne lipsească din garderobă. La o petrecere, eleganta black dress merge perfect cu o pereche de pantofi stiletto, care mă va ajuta să arăt senzațional. Garderoba ar trebui completată și de balerinii pe care îi port în zilele când sunt mai mult pe drumuri. Fiind atât de ușori, de comozi, îi pot purta și la jeansi, dar și la rochii sau fuste.

Fotografia postată de ANSWEAR.

Și cum nu am timp de alergat prin magazine, am găsit și soluția. Answear is the answear! Answear.ro este dressingul meu din care aleg produsele preferate, 100% originale, pe care le probez acasă, în fața oglinzii și din care păstrez doar ceea ce mi se potrivește!

Cum care Answear? Retailerul multibrand lansat în Polonia, în continuă ascensiune pe toate piețele pe care este prezent – în Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Ucraina.

Cu siguranță mai sunt și alte produse nelipsite dintr-o garderobă, însă cum a trebuit să mă limitez la 10…acestea îmi par a fi cele mai importante. Și rețineți: Haina nu îl face pe om, însă îl completează!

*sursa foto: answear.ro

Articol scris pentru proba nr 1 din SuperBlog 2018!

Un comentariu


  1. dintre toate pantofii sport sunt cel mai aproape de sufletul meu si de preferintele si nevoile mele vestimentare. Cu o pereche de adidasi New Balance pot merge pe jos cat este nevoie fara sa ma doara picioarele. Si fac pereche buna cu pantalonii pe care ii prefer in locul fustelor sau al rochiilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.