Alăptarea – cheia către o viață sănătoasă. De ce să folosești pompa de sân?

Alăptarea bebelușului pe un timp cât mai îndelungat este cheia către o viață sănătoasă. Cu cât îi oferi mai mult lapte matern, sistemul imunitar al bebelușului tău se dezvoltă mult mai bine. Astfel, va putea lupta împotriva virușilor.

Știm foarte bine cât de greu îi este unei tinere mămici; uneori se luptă cu depresia, alteori stresul…toate acestea pot duce la scăderea lactației. Sau unele mămici sunt nevoite să se întoarcă mai devreme la serviciu…adică după doar câteva săptămâni de la naștere. Ce este de făcut în această situație?

Singura alternativă pentru o alăptare cât mai bună a copilului o reprezintă pompa de sân.

Pompa de sân ajută o alăptare îndelungată!

Pe site-ul Kidscare, găsiți pompa de sân electrică cu putere reglabilă de aspirație, ideală pentru mămicile care vor să extragă lapte cât mai mult pentru hrănirea bebelușului.

Pompa de sân trebuie utilizată în momentele de liniște, de relaxare, atunci laptele iese mai ușor. Dacă ai nevoie să pleci de acasă, dar singura problemă este bebelușul…Vei lipsi mai mult timp și el ce va mânca? Soluția este pompa de sân, care a fost creată pentru a ajuta mămicile să extragă laptele matern pentru a nu întrerupe alăptarea.

Pompa de san electrica Kidscare KC103

Vei face astfel rezerve de lapte matern, iar cel mic se va bucura de o hrană sănătoasă pentru a îi putea întări imunitatea.

De ce o pompe de sân electrice? Pentru că acestea sunt mult mai eficiente, pomparea sânilor durează mult mai puțin. Avantajul folosirii unei pompe electrice este acela că, atunci când nu vrei altceva decât să dormi, aceasta va pompa laptele special pentru tine. Iar tu te vei odihni!

Poți să folosești pompa de cate ori simți nevoia, deoarece nu există o regulă a folosirii acesteia. Înainte de a pleca la muncă pompezi sânii și laptele obținut îl conservi în frigider, astfel micuțul tău va avea mâncare din belșug!

De ce Kidscare?

* ai produse 100% originale

* pentru majoritatea produselor ai garanție 2 ani

* beneficiezi de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

Tu ai auzit de reducerile de la Kidscare? Ai parte de prețuri super bune la atât de multe produse, printre care se numără și pompa de sân electrică, atât de utilă pentru tinerele mămici!

Un comentariu


  1. sunt multi copii care au probleme de sanatate sau sunt lenesi si nu sug in primele zile si este foarte important sa nu se obisnuiasca cu un lapte praf si mama sa riste sa piarda laptele. Pentru astfel de situtii, pompa de san este solutia salvatoare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.