Mă înscriu la SuperBlog!

Cum…nu ați auzit de SuperBlog? Înscrierile au început de ceva vreme…au apărut și primele 3 probe. Iar eu nu știu ce să fac…să mă inscriu…să nu mă înscriu…

SuperBlogul este o competiție mareee pentru bloggeri. O competiție ce adună cele mai măiestre penițe, cele mai interesante articole. Am tot stat în cumpănă. Oare să mă înscriu? Timp…nu am, lecții…am de făcut gârlă., copiii…îmi ocupă aproape tot timpul.

SuperBlog – competiție de blogging creativ!

Și atunci…de ce aș vrea să mă înscriu? Pentru că SuperBlog este ca un drog. De când am văzut pe pagina de facebook că a început, mă tot mănâncă degetele să scriu acest articol.

Îmi este dor de un SuperBlog…mai ales că acum face 10 ani de existență! Un deceniu de când încurajează bloggerii să își perfecționeze și să îți demonstreze abilitățile de comunicatori online! Un deceniu de premii…de super premii!

SuperBlog

De ce să te înscrii?

Ingredientele-cheie sunt creativitatea, disciplina și perseverența!

Ai șansa de a te face remarcat de branduri dornice să se promoveze în blogosferă!

Vei socializa cu oameni noi, îți vei face noi prieteni!

Adrenalina te va însoți pe toată durata competiției. Vei avea parte de probe captivante, apoi emoția primirii notelor și satisfacția pentru premiile câștigate sau concluzii care te-ar putea ajuta în viitor.

 

Eu am decis să intru în constelația SuperBlog! Tu ce spui? Ești gata pentru o competiție galactică? 

 

Un comentariu


  1. Bafta! Ma inscrisesem si eu dar am ajuns la concluzia ca imi trebuie foarte mult timp pe care nu il am si mai bine renunt acum ca sa nu imi para rau mai tarziu sau sa ajung sa plang de oboseala. Sunt premii frumoase, dar…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.