Produsele apicole de la Apidava – o alternativă sănătoasă, naturală pentru copii!

A început școala și, odată cu ea, și grijile noastre, ale părinților referitoare la reintrarea in colectivitate a copiilor. Din fericire, în ajutor ne vin produsele apicole, care, pe lângă o imunitate de invidiat, le oferă copiilor energia de care au acum atâta nevoie!

Diferitele sortimente de miere sunt tonice excelente pentru copii și îi ajută să facă față cu brio solicitărilor. Iar gustul mierii este absolut delicios!

Toate produsele apicole de la Apidava reprezintă o alternativă sănătoasă, naturală pentru copii, la dulciurile din comerț.

Produsele apicole de la Apidava, ajutorul nostru în vremurile reci!

Brander mi-a trimis 1 ursuleț cu miere de salcâm de 250 g și o pungă de caramele cu polen. Pe care să știți, fetele mele le-au adorat. În special caramelele! Nu mă așteptam să le placă atât de mult! Deci, mulțumesc Brander și Apidava! 🙂

Calitățile de medicament ale mierii s-au făcut cunoscute încă din antichitate. Acesta este și motivul pentru care a fost numită “hrana vie”. Mierea de salcâm este asimilată extrem de ușor de către organism, oferind energie și substanțe bioactive și nutritive.

Mierea de salcâm are un gust foarte plăcut, dulce, este vâscoasă și fluidă și nu prezintă semne de cristalizare când este proaspată. Cristalizarea este un proces natural, care depinde de raportul dintre glucoză și fructoză din componența mierii și de temperatura mediului. Datorită unei cantități mari de fructoză, aceasta nu se cristalizează decât după un an și jumătate – doi ani, și nici atunci în totalitate.

Mierea de salcâm liniștește organismul și îi conferă o senzație de bine. Seara o linguriță de miere de salcam într-o ceașcă de ceai de tei face minuni.

Dacă suferi de insomnie, stres sau ești tensionat, poți apela la acest sortiment de miere.  Mare atenție însă să nu exagerezi cu consumul de miere seara, pentru că oferă energie, și luată în cantitate mare te poate ține treaz. 😛

Mierea de salcâm este un excelent tonic pentru copii, convalescenți, pentru întărirea sistemului imunitar, dar și pentru gravide.

Un comentariu


  1. excelenta ideea de a ambala mierea intr-un astfel de recipient. Nepotica mea s-a indragostit de Martinica din prima zi si ar vrea sa manance miere toata ziua.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.