Serviciile pe care un detectiv privat profesionist ti le va garanta!

privat

Atunci cand nu mai ai nici timp si nici dispozitie sa te mai ocupi de probleme personale sau poate legate de afaceri, intotdeauna, cea mai sigura varianta pentru care sa optezi este un detectiv privat. Treaba unui detectiv nu mai este atat de grea pentru el, deoarece are experienta in domeniu, iar pentru o asemenea specialitate a facut pregatiri si a invatat tot ce trebuie stiut. Un detectiv trebuie sa dea dovada de profesionalism, de experienta in domeniu si de pastrarea confidentialitatii, bineinteles.

Daca esti din Cluj si cauti un astfel de ajutor, cei de la DETECTIV PREMIUM sunt solutia potrivita problemelor tale. Deoarece acestia sunt o echipa intreaga de detectivi. Din aceasta echipa, dupa ce ai facut consultatie gratuita, iti vor pune la dispozitie un detectiv Cluj care sa fie specializat in domeniul din care se afla problema ta, fie ea persoanala sau profesionala.

Iti voi prezenta mai jos o lista cu serviciile pe care le ofera in mod normal, cele mai cautate investigatii intalnite in viata de zi cu zi :

Cele pe plan profesional:

  1. Conduita profesionala a unui angajat – daca nu stii prea multe despre un angajat si despre viata lui profesionala si doresti ca toti angajatii tai sa fie ca o familie pentru tine, atunci angajeaza un detectiv Cluj care sa se ocupe de aceasta grija.
  2. Localizarea unui angajat – sa zicem ca un angajat de al tau nu a mai venit la munca de cateva zile, iar colegii acestuia nu stiu nimic despre el, ai incercat sa il suni si nu raspunde si incepi sa iti faci griji, pentru ca iti pasa de angajatii tai.
  3. Verificarea de CV-uri a angajatilor – daca trebuie sa angajezi un nou personal sau poate iti doresti sa oferi un post unei persoane pe care nu o cunosti prea bine, poti angaja un detectiv Cluj care sa afle mai multe informatii despre acea persoana.

Cele pe plan personal:

  1. Informatii legate de fidelitatea iubitului/ iubitei – daca au inceput sa apara problema in legatura cu relatia ta, atunci pune piciorul in prag si angajeaza un detectiv Cluj care sa afle mai multe informatii legate de fidelitatea acestuia
  2. Informatii cu privire la conduita minorilor – poti sa afli ce face copilul tau in timpul lui liber fara ca acesta sa isi dea seama
  3. Informatii cu privire la o perioada de despartire in cazul unei casnicii sau chiar in legatura cu un divort
  4. Informatii pe care a-i dori sa le afli inainte sa faci pasul cel mare – de a te casatori cu cineva al carui trecut se afla intr-o ceata mare si densa
  5. Sau poate informatii cu privire la o persoana disparuta, chiar despre aflarea unei persoane de care nu ai mai auzit de foarte mult timp sau poate un fiu sau o fiica data spre adoptie ori o persoana care este in cautarea parintilor biologici.

Alege o companie care sa iti gaseasca detectivul potrivit tie, acceseaza site-ul detectivpremium.ro.

Un comentariu


  1. Norocul meu ca nu sunt in niciuna din situatiile descrise de tine si nu am nevoie de serviciile unui detectiv privat. Stiu ca tarifele sunt destul de mari pentru astfel de servicii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.