Lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când alegi ușa glisantă!

Dacă locuința ta se află în plin proces de construcție sau de renovare, atunci cu siguranță că te afli în căutarea unor soluții practice și în același timp, estetice. Astfel, mulți proprietarii optează pentru ușile glisante datorită atributelor sale calitative.

Ușile glisante conferă camerei un aspect curat și elegant, îmbunătățind totodată luminozitatea și ventilația unui spațiu. În plus, ușile glisante pot crea iluzia unui spațiu mai mare.

  • Alege atent stilul ușii

Pentru ca rezultatul să fie unul pe măsura așteptărilor, va trebui să optezi pentru un stil care să se potrivească cu podeaua și cu celelalte elemente din decor ale camerei. Nu este recomandat să montezi o ușă cu mai multe ornamente într-o cameră mică, deoarece va oferi senzația unui spațiu mai mic decât în realitate. Alte criterii pe care ar trebui să le iei în seamă se referă la stilul arhitectural al casei și la înălțimea camerei în care va fi montată ușa.

  • Pune calitatea înaintea prețului

Bineînțeles că bugetul este un criteriu destul de important, dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să alegi cele mai ieftine produse de pe piață. De obicei, acestea nu au o calitate superioară și nu rezistă în timp. Așadar, ar fi indicat să alegi un material de calitate, ținând cont totodată și de designul pe care îl dorești. Dacă vrei să te asiguri că usa glisantă din sticlă va îndeplini un rol atât funcțional, cât și estetic, ai putea să îi ceri sfatul unui expert.

ușa glisantă

  • Optează pentru culoarea potrivită

Ar fi indicat să alegi o culoare care să difere de podea pentru a ieși în evidență. De asemenea, va trebui să iei în considerare faptul că ușile glisante ar trebui să se potrivească perfect cu decorul din cadrul încăperii. Optând pentru nuanțe neutre (alb sau crem), vei lua o decizie ce se poate potrivi cu aproape orice stil arhitectural.

  • Alege cu grijă direcția în care se va deschide ușa

Unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba despre montajului ușilor constă în modul de deschidere – în interiorul camerei sau spre exterior? Totuși, specialiștii ne sfătuiesc să nu montăm o ușă care se deschide într-un hol. 

Alege serviciile premium de la Rom Decor

Dacă ai decis să montezi uși glisante în casa ta, atunci cu siguranță, poți apela la ajutorul oferit de echipa Rom Decor. Vei primi cele mai bune sfaturi cu privire la lucrările de montaj și de asemenea, vei avea parte de cele mai bune măsurători. De asemenea, vei putea beneficia de măsurători gratuite, de soluții tehnice și estetice potrivite pentru orice dimensiune și încăpere. Ușile glisante vor fi instalate de către echipe autorizate Porta, respectând toți parametrii de calitate impuși de către producător. Astfel, garanția standard care este de 2 ani – conform legislației din România – este extinsă la 5 ani. În plus, dacă optezi pentru un montaj profesional, va trebui să știi că, după achitare, produsele comandate vor fi livrate sigilate la adresa indicată.

 Așadar, dacă alegi varianta unui montaj profesional, ar trebui să știi că produsele comandate vor fi livrate sigilate (în ambalajul original) la adresa indicată în ziua montajului. Spor la lucru!

Un comentariu


  1. Imi place ideea de usi glisante pentru ca nu mai furam din spatiu si putem aseza mobila oriunde si oricum, fara teama ca nu se va deschide usa bine. Mi-ar placea sa am o terasa cu usi glisante care sa dea spre dormitor…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.