Echipează mașina cu cele mai bune anvelope!

Pentru noi, mașina face parte din familie. De fiecare dată când se îmbolnăvește, o ducem la doctor și o tratăm. A devenit indispensabilă, fără mașină te deplasezi atât de greu.

Cred că cele mai importante sunt anvelopele. Cu anvelope all season poți circula în orice anotimp. Ai condiții perfecte de manevrabilitate, stabilitate și o aderență bună pe orice tip de carosabil. Găsești aici o varietate de anvelope ce oferă un randament bun cu costuri reduse de exploatare.

Însă trebuie să știi că anvelopele all season nu oferă aceleași performanțe precum cele special concepute de vară sau de iarnă. Acest tip de avelope sunt mai potrivite pentru zonele cu ierni mai blânde și fără multă zăpadă.

Echipează-ți mașina cu anvelopele cele mai bune!

Dacă îți dorești ca mașina ta să aibă cele mai bune anvelope de iarnă, de aici vei cumpăra exact ceea ce are ea nevoie.

Mașina

Acest tip de anvelope sunt special concepute pentru a fi utilizate la temperaturi de sub 7 grade Celsius. Oferă condiții de manevrabilitate, stabilitate și aderență maximă grație compoziției speciale a cauciucului.

Anvelopele de iarnă asigură o aderență sporită pe zăpadă mulțumită adâncimii mai mari a cauciucului pe partea de rulare.

Tu știi de ce ar trebui să ții cont atunci când alegi anvelopele pt mașina ta?

Indicele de viteză H confirmă că anvelopa a fost testată și poate rula cu o anumită viteză maximă în condiții de siguranță.

Indicele de sarcină semnifică faptul că anvelopa a fost testată și poate rula cu o anumită capacitate de încărcare maximă pe fiecare roată în condiții de siguranță.

Indicele de aderență. Anvelopele pe care soțul meu le-a cumpărat au indicele de aderență C. Acesta reprezintă clasa de frânare a unui autovehicul pe carosabil ud cu 4 anvelope cu ABS rulând cu 80 km/h.

Indicele de consum reprezintă clasa de consum de carburant al autovehiculului. Utilizând o anvelopă din clasa de eficiență C, autovehicul va consuma cu aproximativ 2.5% mai mult carburant în comparație cu același autovehicul echipat cu anvelope din clasa de consum A.

Indicele de zgomot. Alegerea unei anvelope dintr-o clasă performantă ca nivel de zgomot va reduce emisiile de zgomote externe ale anvelopei asupra mediului înconjurător.

Pentru a alege cele mai bune anvelope, trebuie să ții cont de acești indici. Aici vei găsi cele mai bune anvelope de care are nevoie mașina ta!

Tu ți-ai echipat corespunzător mașina?

Un comentariu


  1. In primul rand, investita in anevelope de calitate este investitie in sigurranta mea si a familiei mele. asta pentru toti cei care cred ca anvelopele trebuie schimbate si conforme cu anotimpul doar ca sa nu ia amenda. Noi anul asta le-am schimbat pe cele de vara si la anul avem in plac sa luam anvelope de iarna noi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.