Parfumul – accesoriul obligatoriu care nu lipsește din geanta ta!

Parfumul este accesoriul obligatoriu care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei. Indiferent cât de bine arăți, un parfum este acela care te ajută ca el să rămână cu gândul la tine!

Parfumul este unul dintre cele mai vechi cosmetice întrebuințate de femei și de bărbați. Oricărei persoane îi place să miroasă bine, iar un parfum este un produs înrădăcinat în ritualurile noastre zilnice.

Parfumul – amestec de uleiuri-extract, solvenți și fixativi, utilizat pentru a oferi corpului un miros plăcut!

Parfumurile de damă pot modifica o stare de spirit, pot schimba sau transforma un comportament, te pot motiva sau relaxa, îți pot oferi încredere și plăcere. Nu trebuie aplicat pe haine, ci direct pe piele! Pentru că parfumul aplicat pe haine, cu trecerea timpului, are tendința de a căpăta o culoare mai întunecată și este foarte probabil să păteze. Aici veți găsi câteva modele care vă vor încânta cu siguranță!

parfumul

Să nu îi uităm însă nici pe domni. Dacă ești în căutare de parfumuri bărbați pentru orice gusturi, ai ajuns unde trebuie. Aici vei descoperi note puternice și parfumuri fresh. Parfumurile au o persistență de 2-5 ore la prețuri cu cel puțin 50% mai mici decât în magazinele de profil.

Unul sau mai multe parfumuri?

Parfumul nu este un accesoriu permanent. Faptul că un parfum este compatibil cu noi nu înseamnă că îl vom purta doar pe acela. Parfumul trebuie adaptat în funcție de anotimp, de ținută, de evenimentul la care participăm. De aceea, nu suntem nevoiți să devenim prizonierii unui singur parfum. Spre deosebire de relația conjugală, în ceea ce privește parfumurile poligamia ne este permisă!

Și dacă ai ajuns pe acest site cu parfumuri ieftine, este și păcat să pleci doar cu un singur parfum. Ținut în condiții propice, un parfum poate fi utilizat 2-3 ani fără nicio problemă. Și să nu vă gândiți că își va pierde cumva calitățile originale,

Regulile de păstrare sunt foarte simple: nu trebuie ținut la lumină, lumina alterând parfumul, flaconul trebuie închis foarte bine și depozitat într-un loc răcoros, nu lângă o sursă de căldură. Vedeți, parfumul nu este deloc pretențios!

Care este parfumul tău preferat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.