Știai că ai posibilitatea de a controla totul de la distanță?

Astăzi mi-am amintit despre un roman polițist pe care l-am citit acum mulți ani distanță. Mi-a plăcut, a avut o întorsură la care nu m-aș fi gândit. L-am terminat foarte repede, era atât de interesant, încât nu îmi venea să adorm…nu puteam efectiv să îl las din mână.

În fine, într-un sex shop, cum este acesta, are loc o crimă. Patroana, o femeie tare frumoasă și deșteaptă, este găsită moartă în spatele tejghelei. Nici o urmă, nici o scrisoare, nici un motiv…

Daniel și Jane sunt cei doi polițiști trimiși să investigheze crima. Pus pe șotii, Daniel îi arată lui Jane raftul cu vibratoare, întrebând-o dacă a încercat vreun model asemănător cu cele de acolo. Rămâne surprins când Jane îl întreabă dacă a auzit de Lovense.

Știai că ai posibilitatea de a controla totul de la distanță?

Lovense? Oare ce reprezintă asta? se întreabă Daniel. Jane îl informează. Plăcerea îmbinată cu tehnologia de ultimă generație înseamnă Lovense. Acum poți experimenta cele mai intense senzații chiar și de la distanțe foarte mari. Conectate wireless și extrem de ușor de controlat, acest tip de vibratoare te vor face să te simți extrem de bine chiar și la km distanță.

Relațiile la distanță sau studiourile de videochat sunt acum la un alt nivel cu aceste modele de vibratoare.

Ce oferă?

  • forme futuriste
  • calitate premium
  • materiale fine care să te stimuleze puternic

Și în plus posibilitatea de a controla totul de la distanță. Poți crea pattern-uri și poți alege piese pe care să faci cele mai incitante lucruri. Sau poți încerca întotdeauna ceva nou.

Am observat cât de mult am evoluat, nu ne mai rusinăm și nu mai evităm discuțiile sau scenele din cărți sau filme despre sex. Pur și simplu le savurăm sau trecem nepăsători peste ele.

Voi vorbiți deschis despre sex sau încă vă rușinați când auziți acest subiect deschis într-o discuție?

Un comentariu


  1. depinde si in prezenta cui vorbim despre sex. Daca e vorba de persoane de varsta mea si pe care le cunosc cat de cat, nu am o problema cu asta. Daca sunt straini in jur sau persoane mai in varsta, mi-e rusine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.