Jucării care sunt pe placul fetiței mele!

Fetița mea cea mică este pasionată de jucării, ca majoritatea copilașilor de 4 ani. Dacă ar putea, ar pleca cu întreg magazinul acasă. Este și motivul pentru care evit să vizitez magazinele de jucarii. Încerc pe cât posibil să nu o răsfăț…însă pe tati îl fentează aproape de fiecare dată când ies în oraș amândoi.

„Mi-a plăcut atât de mult de Minnie, mami…tu știi că ea este preferata mea!”, mi-a spus într-o zi când a venit acasă cu jucării de pluș ca cele de aici. Da, așa este…adoră plușurile mari…cu cât mai mari cu atât mai bine.

Jucării care sunt pe placul fetiței mele!

Kidino.ro este un magazin online de jucării care mi-a plăcut și mie, dar și ei foarte mult. Am decis să îi arăt site-ul, astfel încât să nu mai ceară toate jucăriile pe care le vede de fiecare dată când mergem la plimbare.

Atunci când s-a arătat încântată de ursuleții de pluș de aici, i-am permis să își aleagă unul. A fost extrem de fericită. M-a rugat să cumpărăm unul și pentru surioara ei mai mare, însă aceasta s-a arătat interesată de jocuri pentru fete.

Aici a descoperit o varietate mare de jucării interesante, pe care și le dorea de multă vreme. O bucătărie „ca a lu’ mami”…asta m-a rugat să îi cumpăr. Aici îmi va face cafeaua dimineața când mă voi trezi și îmi va pregăti micul dejun. Când mă voi întoarce de la serviciu, voi găsi cina gata.

Ce îmi place mie cel mai mult la acest magazin online? Este faptul că aici găsești jucarii diverse pentru copii, în funcție de vârsta fiecăruia. Din acest magazin, nu vei pleca cu mâna goală. Iar copilul tău va fi maxim de fericit atunci când va primi de la curier coletul cu jucăria mult visată.

Tu ce jucărie ai ales pentru copilul tău?

Un comentariu


  1. cred ca jucariile astea sunt pe placul tuturor fetitelor. Si nepotica mea o adora pe Minnie, iubeste ursii de plus si isi doreste cadou o bucatarie de jucarie. Sigur ca i-o vom lua, dar asteptam ziua ei. Unii zic ca au prea multe jucarii copiii din ziua de azi, dar nu le poti refuza.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.