Și tu aveai o jucărie preferată în copilărie?

Când ești copil, o jucărie este tot ceea ce îți dorești. Primii ani sunt extrem de importanți! Jocul reprezintă limbajul natural al copilului, modul prin care ei găsesc soluții la problemele cu care se confruntă.

Astfel, începând cu blocurile de construcție și mingiile de diferite dimensiuni și până la roboții sofisticați, jucăriile intermediază drumul către realitate. Le stimulează creativitatea, le dezvoltă inteligența și perspicacitatea, îi pregătesc astfel viața de adult.

Pentru că bebelușul tău este cel mai important, oferă-i jucării bebeluș de la Kidino.ro. Micuțul tău merită cele mai frumoase jocuri și jucării. Centre de activități, salteluțe sau covorașe de joacă, jucării pentru baie…toate le găsiți aici.

Un fotoliu din pluș pentru copii poate deveni locul preferat al micuțului tău. Dacă fetița mea ar primi un fotoliu ca aici, sunt absolut convinsă că ar fi extrem de fericită! Nu mi-a fost deloc ușor să aleg, pentru că am găsit atât de multe modele minunate, însă Minnie este prietena ei cea mai bună. Este atât de dulce, de prietenoasă, extrem de plăcută!

jucărie

Și tu aveai o jucărie preferată?

Cum tehnologia a evoluat, şi jucăriile au evoluat, devenind din ce în ce mai complexe. Înainte, jucăriile erau făcute din lut, beţe sau iarbă. Astăzi sunt făcute din plastic, cauciuc sau chiar metal. Jucăriile sofisticate pot chiar recunoaşte vocea stăpânului, pot răspunde la ea folosind sute de fraze programate. Altele efectiv pot comunica cu alte jucării sau chiar recunoaşte vizual obiecte.

Cert este că părintele este cel care cumpără jucării pentru copilași, jucării ca acestea. Fiind mici exploratori, copiilor le place să-şi dea seama ei înşişi de modul de funcţionare al unei jucării şi mai ales felul în care se vor folosi de acea jucărie. Jucăriile nu trebuie să fie sofisticate, ci funcţionalitatea lor trebuie să fie de ordin primar.

O jucărie educativă – un mijloc distractiv de educație!

Beneficiile achiziționării jucăriilor educative sunt nelimitate. De la experiența distractivă de care are parte atât copilul, cât și părinții săi, până la educația și abilitățile pe care le dobândește acesta în urma lor.

Tu ce jucărie ai ales pentru copilul tău? Are vreo jucărie preferată?

Un comentariu


  1. jucaria mea preferata era in pian. Plangeam cand mi-l luau si cantam toata ziua la el. Ai fi zis ca o sa imi placa muzica mai tarziu si ca o sa devin artista. Aiurea. Nu am pic de talent sau ureche muzicala. Acum inteleg de ce voiau sa mi-l ia.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.