Masajul de relaxare – un răsfăț binemeritat!

Cine nu și-ar dori un răsfăț după o zi întreagă de muncă continuă sau de stres? Un masaj de relaxare este un răsfăț. De ce? Pentru că scopul acestuia este de a ne scăpa de stres, ajutându-ne să avem o srae de bine. Însă la fel de bine, ne poate calma de anumite dureri, rezolvând probleme de sănătate. Cui îi este recomandat masajul? Este recomandat persoanelor de toate vârstele, indiferent că vorbim despre persoane în vârstă, sau dimpotrivă despre bebeluși.

Este cel mai bine să mergi la o ședință de masaj, făcut de persoane profesioniste. Însă, dacă nu îți permite timpul să ajungi, atunci ar trebui să te orientezi către un fotoliu de masaj. Face aceeași treabă, însă din intimitatea propriei tale case.

Care sunt beneficiile unui masaj de relaxare?

Masajul de relaxare are foarte multe beneficii:

  • Te ajută să scapi de stres. Acest lucru duce la îmbunătățirea calității somnului (te ajută să scapi de insomnie) și poate fi un ajutor împotriva anxietății și a depresiei. Ba mai mult, îmbunătățește chiar concentrarea.
  • Relaxează mușchii încordați și atenuează contracțiile musculare.
  • Menține elasticitatea pielii. Masajul de relaxare are, astfel, beneficii și pentru frumusețe.
  • Îmbunătățește circulația sanguină și limfatică. Corpul este ajutat să elimine toxinele.
  • Dezvoltă mobilitatea articulațiilor.
  • Te ajută să îndrepți o postură greșită. Acest beneficiu este important în special pentru persoanele care petrec mare parte a zilei la birou.
    Întărește sistemul imunitar.
  • Te ajută să ai un păr mai sănătos și frumos. Masajul scalpului stimulează creșterea sanguină, ceea ce duce la stimularea creșterii părului.

Fotoliul de masaj – un adevărat răsfăț!

Fotoliul de masaj este gândit pentru a oferi exact ceea ce meriti – momente de calm și relaxare, sănătate și o stare de bine. Dedicat confortului și relaxării, fotoliul de masaj este un stimulator natural de energie. Un masaj bun poate face minuni pentru ameliorarea durerii de spate și pentru eliminarea tensiunii. Toată lumea este binevenită să exploreze această lume a masajului terapeutic.

Masatto prezintă  un fotoliu de masaj cu tehnologie 3D, șină de tip SL și tehnologie inovativă pentru un masaj complet al picioarelor – SIRIUS!

Noua senzație în materie de masaj, modelul Sirius îți va încânta toate simțurile! Sirius combină tehnicile clasice de masaj cu un element de personalizare. Astfel permite utilizatorului să ajusteze complet timpul, viteza și intensitatea celor 10 programe automate sau să ajusteze manual setările pentru a-și satisface nevoile individuale.

Sirius are un design deosebit, ocupă puțin spațiu și oferă un masaj complex în poziția de gravitație zero. Acest fotoliu se mulează perfect pe forma corpului, scanează utilizatorul și adaptează masajul în funcție de înălțimea acestuia.

Cu ajutorul fotoliului de masaj Sirius se poate atinge relaxarea completă a corpului în poziția de gravitație zero, poziția ideală recomandată și din punct de vedere terapeutic. Tehnologia de vârf este acompaniată de un sistem de sonorizare controlat prin Bluetooth pentru un masaj cu adevărat relaxant.

Pentru a răspunde la nevoile noastre, acest robot de masaj poate fi comandat prin telecomanda sau, pentru un reglaj mai sofisticat, prin aplicația instalată pe smartphone.

Tu cum te relaxezi acasă?

Un comentariu


  1. unora le place sa mearga la salon la masaj, dar mie mi se pare incomod. Pierd timp si sunt si obligata sa socializez, ceea ce nu-mi prea surade. Astea sunt motivele pentru care as prefera sa am propriul fotoliu de masaj.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.