Halat magic pentru joaca de dupa baie!

Cu totii ne amintim cu drag de perioada in care mama, dupa ce ne facea baie ne scotea din vana intr-un prosop cald, pe care il infasura pe langa corpul nostru ud. Acum ca am crescut si unii dintre noi am devenit parinti, dorim sa le oferim copiilor nostri aceeasi senzatie de neuitat. De aceea, stiind ca activitatea preferata a celor mici este sa ajunga cat mai repede in preajma jucariilor, ii infasuram cat ar clipi in halate pentru copii, de baie, ca sa ii ferim de diferenta de temperatura.

Este indicat ca halatul de baie pentru copii sa fie 100% din bumbac, pentru sanatatea pielii micutului. Bumbacul este folosit din cele mai vechi timpuri si ramane o vedeta chiar si in zilele noastre, prin naturalete, finete si prin faptul ca nu contine iritanti sau alergeni care ar putea provoca mancarimi severe. In comparatie cu halatele confectionate din tesaturi sintetice, ce se pot deteriora si rupe foarte usor, produsele din bumbac de calitate sunt mult mai rezistente la uzura, aceasta fiind o caracteristica importanta atunci cand alegem orice obiect vestimentar pentru copilul nostru.

Optand pentru halate pentru copii din bumbac de calitate, te asiguri ca tii departe substantele toxice de pielea celui mic si ca sanatatea lui nu este pusa in pericol. Inainte de a achizitiona orice obiect vestimentar pentru micutul tau, citeste cu atentie eticheta produsului si asigura-te ca el corespunde tuturor dorintelor tale. Bumbacul face ca halatul sa fie moale si catifelat, rasfatand astfel pielea copilasului tau, oferindu-i libertate in miscare si totodata protejandu-l de aerul rece care dupa o baie calda ar putea sa ii provoace o raceala zdravana.

Halatele de baie pentru copii le gasesti intr-o diversitate de culori si modele, care mai de care mai jucause si mai animate. In functie de desenele preferate, de eroul mult iubit sau de jocul jucat la nesfarsit, poti opta pentru halate cu diferiti eroi, animalute sau personaje fantastice. Datorita acestor atribute, halatul este un obiect vestimentar iubit in randul copiilor, fiind foarte usor de imbracat si stiind ca datorita acestuia pot imediat dupa baie sa isi continue joaca.

Hai la Morris Alexander si alege cele mai pufoase si cele mai calitative halate de baie pentru micutul tau!

Un comentariu


  1. e foarte important materialul al toate hainutele pentru copii, cu atat mai mult la un astfel de halat pentru baie, care trebuie sa absoarba apa ramasa pe corp. Si noi i-am cumparat nepoatei pentru la mare unul asemanator.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.