Solutia salvatoare pentru zile caniculare!

Ventilator turn Air Naturel Fantasy Black, Telecomanda, Timer, Control digital, Consum 28-30-35 W/h, Pentru 20mp

Vara, cea mai mare problema o reprezinta disconfortul termic. Caldura excesiva si aerul aproape irespirabil sunt o problema majora. Din pacate, fara un aparat care sa raceasca aerul in casa, nu putem spune ca scapam de aceasta problema. Este greu sa faci fata verii altfel.

Majoritatea dintre noi cred ca avem cate un aer conditionat in casa, dar minusul lui este ca, o data montat, ramane tintuit in aceeasi locatie. Dar cum ar fi sa poti muta aerul rece oriunde prin casa?

Da, acest lucru este posibil cu ajutorul unui ventilator turn. Este recomandat sa cumperi aparate casnice din clasa energetica A+, ca sa te asiguri ca nu te ‘’arde’’ la buzunare factura la curent. Pentru un plus de comoditate, recomandarea mea este sa cumperi un ventilator turn cu telecomanda, astfel incat sa il poti utiliza si de la distanta.

Eu detin un ventilator turn care are un design subtire, este stilat si practic, are 3 moduri de ventilare, este potrivit pentru spatii de pana la 20 mp, are un timer digital si telecomanda.

Cu doar cateva detalii tehnice bine alese, am reusit sa imi transform locuinta intr-o oaza de racoare in mijlocul unui desert urban. Partea buna este ca oricine se poate bucura de aceasta racoare, cu o investitie minima.

Asadar, solutia salvatoare pentru zile caniculare este un ventilator turn. Nu trebuie sa cheltui o avere, un singur ventilator este suficient pentru un apartament sau o casuta mica – fiind un aparat mobil, il poti muta ori de cate ori vrei, unde vrei. Se poate scoate pe balcon, pe terasa sau in propria curte.

Daca punem in balanta opiniile pro si contra, atunci eu votez pro – dar mai bine nu ma credeti pe mine pe cuvant, incercati aparatul singuri si convingeti-va de faptul ca utilitatea lui nu poate fi contestata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.