Cureaua care face minuni!

Ai slabit, iar rochia larguta flutura pe tine? Te gandesti ca este pacat de talie si de materialul bun fiindca toate sunt stricate de forma de sac a rochiei, care ti se potrivea cand erai mai plinuta.

Nu este cazul sa arunci rochia. Rezolvi totul cu o curea piele.

Curea piele BM42
O curea maro-roscat care imita pielea de crocodil se va potrivi perfect pe rochia ta uni din in de culoarea untului. In cazul in care patesti acelasi lucru cu blugii si trebuie sa stai mai mult cu mana pe ei, cureaua din piele fina, naturala, impecabil lucrata se potriveste si la pantaloni.

Este neplacut sa iti ridici pantalonii in vazul tuturor, iar ei sa cada din nou. Cureaua unisex visinie poate fi purtata ca o bijuterie, in cazul in care tinutele tale sunt cat mai simple cu putinta.

Avand un luciu elegant si o catarama dreptunghiulara-aurie este o piesa cu mare greutate a tinutei, deoarece atrage atentia asupra ei depasindu-si statutul de accesoriu.
Ea face minuni purtata la pantaloni albi, cu sandale visinii sau geanta de aceeasi culoare. O femeie ambitioasa va cauta oja la aceeasi culoare, iar efectul va fi magnific.

Cu 59 de lei iti asiguri stabilitatea pantalonilor, dar si un aspect deosebit al tinutei tale. In magazinul Masima.ro se gasesc cele mai trainice si elegante curele si pentru ca se dau si puncte de fidelitate este timpul sa ne facem provizii.

Dupa cum ne cumparam bijuterii de diferite forme si culori, sa ne cumparam si curele negre, visinii, maro si gri pe care sa le armonizam cu hainele pe care le purtam si cu celelalte piese de marochinarie.
Se crede in mod eronat ca numai barbatii au nevoie de curele, dar ele sunt adesea indispensabile tuturor.

Cureaua din piele fina completeaza tinuta si atunci cand rochia sau pantalonii vin perfect. Contrastand cu cromatica tasaturii o evidentiaza si mai bine.
In magazin exista si curele estivale in tonuri vii sau pastelate, care infloresc delicat o tinuta sobra. Ideea produselor unisex este de asemenea foarte buna.

Magazinul ar fi complet, daca aceste produse frumoase, elegante, confortabile si la pret rezonabil s-ar gasi si pentru copii.
Si ei au nevoie de incaltaminte, de gentute sau de serviete si mai ales de curele, de aceea adaugandu-se un nou raion s-ar putea face cumparaturi pentru intreaga familie.

O curea din piele bine aleasa este si un cadou potrivit, de care cel care il primeste se va bucura.
Curelele sunt ca si rochiile: oricat am avea de multe, avem impresia ca nu sunt suficiente.

Un popas pe site-ul official al magazinului se termina cu o comanda de lucruri utile, de folosinta indelungata cu care ne vom mandri.

De la prima vizita nu m-am putut abtine sa nu intru in toate categoriile de produse si sa nu le admir. Sandalele si pantofii retin privirile, servietele din piele pentru barbati sunt irezistibile, de portofele avem nevoie mereu, mai ales pline. Mi s-a intamplat sa caut un produs si sa umplu cosul. La sandale dama am adaugat si portofel din piele si curea din piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.