O vila pentru familia mea!

Suntem o familie numeroasa, mare amatoare de confort, iar vara acesta ne-am gandit sa vizitam Bucurestiul. Micul Paris are atat de mult farmec, incat nu il dezvaluie intr-o zi, doua, cat considera anumiti turisti ca este suficient ca sa bifezi ca ai mai vizitat un oras.

Fiecare muzeu din Capitala noastra merita vizitat, fiindca detine ceva de pret si lista celor cunoscute de mine este foarte mare: Muzeul de Istorie Naturala Antipa, Muzeul Satului, Muzeul Grivita, Muzeul National de Arta. La toate acestea se adauga Parlamentul si parcurile din oras, teatrele de stat si particulare, galeriile de arta si muzeele mai putin cunoscute.

De pilda este un adevarat spectacol sa te plimbi ziua prin parc si prin acelasi loc sa treci si noaptea.
Viata orasului este palpitanta, interesanta. Cu manifestatii si intalniri in Piata Universitatii sau a Victoriei, cu semnele ramase de la Revolutia din 1989.

Atatea case memoriale nu pot fi vizitate nici intr-o luna, dar in cateva zile. Aici au trait, au creat si au pus tara la cale: Eminescu, Caragiale si Arghezi, dar si oameni politici importanti.

Mai este ceva de vazut in Bucuresti? Restaurantele, terasele, mallurile si magazinele exclusiviste toate asteapta sa fie admirate si sa fie gazde amabile.

Se pot trece in revista si magazinele vechi si cu poze in mana sa se faca paralela trecut-prezent, dar daca tot stam atat de mult avem nevoie de servicii sigure rent house bucharest.

Visez o vila cu peretii plini de verdeata, intr-o zona rezidentiala, unde sa ne putem parca linistiti masinile. Sa fim noi si numai noi, sa stam pana noaptea tarziu si sa depanam impresii cotidiene despre oameni si oras.

De pilda, mi-as dori sa stau in Primaverii, fiindca pana nu demult era “Cartierul interzis”. Sa fie o casa frumoasa, utilata cu tot ceea ce avem nevoie ca sederea noastra aici sa fie o experienta de neuitat.
De la serviciu, colegii imi recomanda Tudorestates.ro. Multi sunt multumiti de serviciile imobiliare oferite de acesti profesionisti. Prin intermediul lor au gasit apartamente de inchiriat in zone foarte bune ale orasului la preturi de invidiat. Ei nu-mi inteleg in schimb nebunia.

La vreme de vara toata lumea pleaca din Bucuresti, iar eu sa-mi duc familia acolo??? Am experimentat asta si nu am gusturi rele deloc. Am ramas cu nostalgia orasului din vremea studentiei si acum fac la pas distanta Romana-Unirii.
Sunt sigur ca voi fi un ghid eficient pentru ai mei, mai ales ca vreau sa-i fac sa iubeasca tot ce este romanesc. Romanii pleaca peste mari si tari si isi cheltuiesc banii acolo, cand tara noastra este atat de frumoasa.

Cum am intrat pe site-ul firmei amintite, am vazut casa din vis. Este vila din Primaverii de la terasa careia imi beau cafeaua in timp ce scriu aceste randuri. Ai mei dorm dusi fiindca ne-am plimbat prin parcuri pana tarziu.

Are peretii exterior tapetati cu iedera, 3 dormitoare si 3 bai, suficiente pentru 3 familii, mobilier modern si toate electrocasnicele necesare vietii omului modern. Cei 3500 de euro achitati lunar ni se pare o suma rezonabila raportata la confort si la tot ceea ce avem de vazut.

Un comentariu


  1. vila nu as vrea, doar o casuta a mea. Nici macar nu visez sa locuiesc in vreuna din zonele astea vedeta ale Bucurestiului. Din contra, mie mi-ar placea mai la periferie sau undeva la 10-20 de kim de bucuresti ca sa poate totusi sotul meu sa ajunga repede la munca.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.