Cele mai bune solutii de ambalare de pe piata!

Schoeller Allibert este o companie olandeza ce produce ambalaje din plastic, containere din plastic, cutii de bauturi, carucioare si paleti, galeti, capace plastic  si multe altele, fiind certificati ONU si servind clienti din toate sectoarele. Gama cuprinde ambalaje special dezvoltate pentru clientii din industria automobilelor, bauturilor si alimentelor, precum si pentru industria de retail, industrie și servicii.

Aceasta companie are sediul pricipal in Hoofddorp precum si alte locatii in toata lumea, inclusiv in Romania dar accentul este pus mai mult pe Europa iar in intreaga lume numarand peste 2000 de angajati.

Fiind liderul pietei la nivel mondial in domeniul prelucrarii maselor plastice, produsele comercializate de acestia reprezinta solutia ideala pentru o mai buna organizare in orice depozit sau magazin fie ca este mic, mare si chiar hypermarket.

Gama acestora depaseste 1000 de produse reciclabile si reutilizabile disponibile online fiind fabricate din materie prima de cea mai buna calitate.

Principalele piete pe care se pune cel mai mare acent sunt reprezentate de:

  • Agricultura
  • Industria alimentara
  • Industria auto
  • Industria bauturilor
  • Productia industriala
  • Retail
  • Servicii de pooling

Agricultura este extrem de importanta dar si o activitate foarte solicitanta. De aceea este nevoie de solutii de transport si ambalare solide si rezistente in conditii vitrege. Aceste ambalaje sunt gandite si realizate din materiale de cea mai buna calitate pentru a pastra calitatea si prospetimea produselor de pe camp in drumul lor catre rafturile marilor magazine. Oferind o gama larga si variata de astfel de solutii, Schoeller Allibert reprezinta solutia optima pentru realizarea acestui proces.

In industria alimentara se impun anumite standarde in ceea ce priveste ambalajele. Schoeller Allibert comercializeaza ambalaje certificate dupa aceste standarde fiind perfecte indiferent daca este vorba de carne, pui, peste, lapte si produse lactate, paine dulciuri, fructe si legume, astfel oferind o gama completa de navete, containere, caruciore pentru navete si multe altele.

In ceea ce priveste industria auto costurile reduse de productie sunt extrem de importante si acestea pot fi atenuate cu ajutorul unor solutii ieftine si practice din punctul de vedere al ambalarii produselor in timpul transportului. Si in acest caz Schoeller Allibert a gandit solutiile optime atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii, solutiile fiind returnabile ceea ce va duce a economii garantate.

Ca si in cazul celor industriilor de mai sus, Schoeller Allibert vine in ajutorul companiilor producatoare de bauturi cu cele mai bune solutii de ambalare si transport, navete si cutii pentru bauturi solide si rezistente, ideale pentru protectia produselor tot din materiale returnabile.

Cum productia industriala acopera ramuri precum cea spatiala, chimica, farmaceutica, electronica si asa mai departe, in aceste cazuri este obligatoriu nevoie de produse de ambalare sigure care sa sigilze si sa securizeze corespunzator continutul si sa il fereasca de orice pericol iar Schoeller Allibert poate indeplinii aceste cerinte cu brio.

Industria de Retail are nevoie de tot felul de solutii simple dar solide si cu ajutorul carora distributia cu amanuntul sa se relizeze usor, containere, ladite din plastic si multe altele fiind perfecte pentru manipularea produselor intr-un supermarket de exemplu si nu numai.

Serviciile de pooling necesita in principal, continere stivuibile, navete sau lazi pliabile iar Schoeller Allibert au la dispozitie o gama variata de astfel de solutii, ideale pentru facilitarea si accelerarea manipularii.

Pentru mai multe detalii va invit sa accesati site-ul acestora iar daca sunteti administratorul unei afaceri de genul cu siguranta tot ceea ce comercializeaza acestia va va fi de folos intr-un fel sau altul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.