Inspira-te din magazinul de decoratiuni online Mr.House!

Descopera magazinul de decoratiuni online pentru a oferi locuintei tale un aspect fresh, unic si modern indiferent de perioada anului. Cu totii ne dorim ca apartamentul nostru sa fie primitor, confortabil dar in acelasi timp viu colorat, modern si plin de viata.

Mai mult decat un magazin online, Mr.House este locul de unde te inspiri si unde gasesti cele mai bune solutii pentru a da culoare, dinamism si viata casei tale. Odata intrati pe site-ul nostru, ne asiguram sa ai parte de o primire pe masura si o diversitate de produse pe placul tau. Iti punem la dispozitie produse care cu siguranta iti vor reinprospata casa: ceasuri viu colorate cu diferite modele, covorase cu mesaje haioase si animalute dragute, modele variate de perne decorative, albume foto, cani cu mesaje haioase, de iubire sau mentionand diferiti membrii ai familiei, pahare si termosuri.

Inspira-te din magazinul de decoratiuni online Mr.House!

Pe langa decoratiunile oferite de noi in magazinul online, pe site gasesti si o multime de sfaturi pentru a crea o atmosfera primitoare, confortabila, relaxanta si totodata in ultimele tendinte.

Se intampla, adesea, sa ne plictisim de obiectele de decorative din jur, de cum arata casa noastra. Este normal sa se intample asa. De aceea este bine sa schimbam cate ceva cu fiecare anotimp. De exemplu primavara si vara putem alege culorile vii (galben, portocaliu, rosu), in timp de toamna si iarna culorile reci (verde, albastru, mov). Exista mici schimbari care produc efecte importante. Schimband cateva obiecte decorative (lumanari colorate, vaze de flori, cateva boluri, tablouri) atmosfera casei noastre se schimaba in intregime.

Totodata putem sa alegem sa ne redecoram casa in timpul sarbatorilor, spre exemplu de Craciun. Craciunul este sarbatoarea familiei si a prietenilor apropiati. Putem sa decoram foarte simplu, inlocuind obiectele decorative obisnuite din casa cu cele specifice sarbatorii: coronite cu globuri, beteala, ornamente din conuri de brad si ramuri de brad.

Obiectivul final al decoratiunilor interioare este acela de a crea un sentiment sau o stare specifica unei incaperi si include alegerea/aplicarea tapetului, zugravirea peretilor, alegerea mobilierului si a accesoriilor, alegerea tablourilor si sculpturilor care vor popula spatiul.

Un comentariu


  1. multe cadouri vad la ei pe site si ce imi place foarte mult este ca sunt puse pe categorii si, daca vreau o idee de cadou pentru mama, nu trebuie sa trec prin toate produsele, inclusiv prin cele pentru barbati sau copii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.