Alege manusi de protectie pentru a-ti ocroti mainile!

Manusile de protectie sunt echipamentele ce protejeaza mainile de accidentari sau de efectele diversilor factori de risc in timpul lucrului. Exista numeroase tipuri de manusi de protectie din care sa alegi si intotdeauna vei alege tipul care te protejeaza cel mai bine pentru activitatea pe care vrei sa o desfasori.

Munca fizica implica, printre altele, si munca manuala; de aceea, protectia mainilor este esentiala, indiferent de domeniul de activitate. Mainile sunt o parte destul de sensibila a corpului de aceea trebuie protejate in munca, folosind manusile de protectie corespunzatoare.

Top Protectie iti pune la dispozitie o gama larga de manusi de protectie, manusi antichimice si manusi antitermice sau pentru protectie de frig in sezonul rece. In functie de destinatia lor, acestea sunt realizate atat din materiale naturale precum piele sau bumbac, cat si din fibre sintetice sau cauciucuri de inalta calitate, pentru o protectie crescuta la perforatie, abraziune si alti factori de risc.

Pentru a determina tipul de manusa de protectie de care este nevoie in desfasurarea unei anumite activitati este necesara identificarea tuturor factorilor de risc ce pot aparea in timpul lucrului. Numai stiind exact la ce riscuri se supune muncitorul pot fi facute achizitii responsabile.

Alege manusi de protectie pentru a-ti ocroti mainile!

Pe site-ul nostru, puteti alege din peste 370 de variante de manusi de protectie: manusi tricotate cu fir textil, manusi din bumbac, manusi pentru precizie, cu fir dublu, tricotate, din latex, manusi de gradinarit, manusi pentru mecanici, manusi menaj, rezistente la apa, cu aderenta, rezistente la uzura si rupere, manusi din panza, manusi din piele, manusi de protectie chimica, de protectie in mediul umed, de manipulare constructii, manusi lacatus, cu rezistenta la taiere, cu protectie impotriva microorganismelor, manusi anti detergent soda, manusi protectie iarna, imblanite, tesute din fibra de metal, manusi de sofer, manusi rezistente la lovituri, anti-vibratii sau rezistente la apa.

Aceste manusi completeaza eficient imbracamintea de protectie sau combinezoanele de lucru, pentru o siguranta excelenta de zi cu zi. Manusile de protectie din oferta noastra sunt produse din materiale durabile, se muleaza foarte bine pe mana, sunt confortabile si ofera protectie de inalta calitate. Comanda acum manusi din magazinul Top Protectie!

2 comentarii


  1. eu le folosesc la gradinarit la tara pentru ca nu am mainile obisnuite, ca mamaie, sa nu ma intepe toate buruienile pe care trebuie sa le scor din razoarele cu legume. In rest nu prea le pun cand fac alte treburi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.