Un instrument util pentru marketing – mape de prezentare!

marketing

Cu un portofoliu semnificativ si cu o experienta relevanta in zona tiparitului de orice natura, Agrafa ofera printre altele o selectie de mape de prezentare care pot fi personalizate, reprezentand si punand in valoare compania pe care o reprezinti.

Avantajele utilizarii mapelor de prezentare Agafe:

  1. Creeaza o impresie buna pentru partenerii sau clientii tai – mapele de prezentare prezinta imaginea companiei atat prin aspect cat si prin calitate si utilitatea lor. Prin personalizarea mapelor poti sa iti reprezinti compania cu originalitate si eleganta.
  2. Buzunarele mapelor sunt prevazute cu fante pentru inserarea cartilor de vizita – fiind un obiect mai mare, usor de observat si de folosit, posibilitatea ca persoanele carora le inmanezi mapele sa pastreze impreuna cu aceasta si cartea ta de vizita si sa te contacteze ulterior este mai mare.
  3. Distribuirea mapelor pot ajuta la promovarea unui proiect, serviciu sau produs – mai ales in cadrul targurilor, evenimentelor, conventiilor sau campaniilor electorale, prin inserarea materialelor suplimentare (pliante, flyere, reviste, etc.) care detaliaza ofertele dorite, vei avea parete de o metoda eficient, iftina si bine targetata de promovare.

Agrafa iti pune la dispozitie o gama variata de mape de prezentare, cu simplu sau dublu big, tipar digital policromie, buzunar stantat aplicat prevazut cu fanta pentru cartea de vizita, cu suport carton dublu mat, lucios sau soft-touch, tipar digital color, plastifiere si livrare in maxim 48 de ore.

Asadar mapele de prezentare Agrafa iti ofera sansa de a-ti reprezenta, promova si sustine compania si proiectele acesteia cu usurinta si eficienta maxima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.