Mierea de mană, un produs rar, extrem de sănătos, direct din inima pădurii!

Trebuie să recunosc că până să primesc mierea de mană de la Brander nu auzisem de ea. Nu știam cât de sănătoasă este, fiind cea mai bogată miere în conținut de minerale, de 20 de ori mai bogată ca orice alt sortiment.

Ce este mierea de mană?

Mierea de mană

Acest tip de miere este obținută de pe frunzele de fag, de frasin și de stejar, în mod indirect, din seva frunzelor unde înțeapă insectele!

Mierea de mană, chiar dacă este mai scumpă din cauza efortului și a costurilor suplimentare de producție, se distinge în primul rând prin aportul de excepție pe care îl prezintă pentru sănătatea noastră. Dacă o vom gusta, cu siguranță ne vom îndrăgosti de gustul ei inconfundabil.

Este însă esențial să ne asigurăm că o cumpărăm de la producători de încredere, precum este Apidava.

De ce mierea de mană?

  • este foarte sănătoasă
  • un cocktail de minerale, calciu și magneziu, substanțe ce sunt foarte bine asimilate de organism pe cale naturală
  • conținut ridicat de antioxidanți, componente bioactive, enzime și substanțe antibiotice
  • are efect antiinflamator asupra tubului digestiv
  • are proprietăți laxative mult mai puternice decât celelalte tipuri de miere
  • favorizează eliminarea toxinelor din corp.

O pasiune transformată într-un business!

Povestea familiei Mateș și a companiei Apidava este una mai puțin obișnuită. Este vorba despre o pasiune care s-a transformat într-o afacere de succes, care l-a convins pe fondatorul ei, profesorul de fizică Victor Mareș să renunțe la cariera didactică și să se ocupe de un business dulce ca mierea.

Viața  fascinantă a albinuțelor ne-a inspirat să creăm acest deliciu natural – Mierea de Mană Roua florilor. Pentru a extrage 1 kg de miere o albinuță colectează polenul a milioane de flori – spune Victor Mareș.

Mai inchisă la culoare, cu nuanțe verzui sau roșiatice și cu un gust pronunțat, mierea de mană se diferențiază de celelate tipuri de miere printr-un conținut foarte bogat în proteine și aminoacizi, uleiuri esențiale, acizi organici, enzime, vitamine și minerale.

Este un produs rar, extrem de sănătos. Are foarte multe proprietăți speciale, fiind ideală și pentru tratarea anemiilor, răcelilor, afecțiunilor stomacului, dar și în afecțiuni dermatologice, inflamatorii și ale sistemului imunitar.

Pentru multiplele beneficii pe care le are asupra sănătății noastre, eu am ales să consum mierea de mană de la Apidava! Vouă vă place acest tip de miere? Ați încercat-o? Ați auzit de beneficiile pe care le are?

16 comentarii


  1. Am avut chinionul acum o saptamana si ceva sa cad pe scaile din fata blocului, cadere in urma careia m-am ales cu niste rani urate. Mierea de mana, a fost un adevara miracol in vindecarea acestora.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.