Beneficiile frecventarii unui salon de bronzat!

Cu totii suntem de acord ca timpul nu mai este de partea noastra. Avem foarte multe lucruri de facut si totodata foarte putin timp, iar pentru a obtine un bronz cat se poate de frumos, solutia clasica de a te expune la soare nu mai este o varianta.

In intampinarea persoanelor care sunt tot timpul pe fuga sunt prezente intr-un numar tot mai mare saloane de bronzat, care ofera servicii de inalta calitate, cu factor ridicat de protectie a pielii, bronz uniform, o piele sanatoasa si relaxare in acelasi pachet.

Printre beneficiile frecventarii saloanelor de bronzat se numara:

  • Reducerea presiunii sangvine
  • Diminuarea riscului de producere a infarctului miocardic
  • Remediaza carenta de vitamina D
  • Diminueaza riscul osteoporozei si consolideaza structura osoasa
  • Regleaza aportul de calciu
  • Vitamina B6 este absorbita direct la nivelul inimii, pielii si oaselor
  • Atenueaza tulburarile legate de menopauza
  • Elibereaza neurohormoni si declanseaza modificari psihologice pozitive, tradusa printr-o stare de bine

Si unul dintre cele mai mari beneficii pentru generatia “mereu pe fuga” este timpul, in ceea ce priveste rapiditatea cu care reusim sa dobandim culoarea dorita, mentinerea acestei culori si nu in ultimul rand bucuria de a avea o piele sanatoasa si frumoasa intr-un timp foarte scurt.

Daca vorbim despre avantajele estetice ale bronzului, atunci desigur unul dintre ele este acela ca obtinem un bronz frumos, chiar si pe timp de iarna, iar cu ajutorul acestei proceduri, ne putem pregati pielea pentru perioada verii.

Iubitorii bronzului pot avea incredere deplina in calitatea serviciilor TanTastic si in functie de tipul de piele se pot bronza in una dintre cele 6 solare puse la dispozitie, intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa.

TanTastic are saloane de bronzat in mai multe locatii din Bucuresti, unde intr-o atmosfera primitoare raspund solicitarilor tuturor si ajuta ca expunerea intr-un solar sa fie una plina de beneficii pentru clientii iubitori de soare, dar captivi in nebunia cotidiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.