TOP 5 destinatii IEFTINE de vacanta  pe care nu trebuie sa le ratezi!

Oricine isi doreste sa plece intr-o vacanta de vis fara a cheltui prea mult. Nu este imposibil, insa trebuie doar sa indraznesti sa iei in considerare destinatii suprinzatoare, din afara Europei. Locuri incredibile te asteapta in orice perioada din an, daca alegi destinatia potrivita.

Astazi ai atatea optiuni de vacanta, incat va deveni, de fapt, dificil sa te hotarasti. Exista, insa, unele locuri pe care nu ar trebui sa le ratezi, in special daca esti adeptul noilor descoperiri culturale si culinare ori, pur si simplu, iti doresti sa ai parte de cel putin o aventura de neimaginat. Prin intermediul agentiilor de turism si a site-urilor ce iti faciliteaza accesul la experiente inedite – tururi muzeale,  mese festive in spiritul local, petreceri tematice si plimbari prin cele mai ascunse locuri din orase – poti avea parte de cea mai reusita vacanta intr-un loc aparte de pe glob.

Afla de aici care sunt cele 5 destinatii ieftine pe care nu trebuie sa le ratezi:

  1. Nu prea aproape de casa, insa suficient de indepartata este frumoasa Rusie, pe care merita sa o vizitezi si sa o admiri in adevarata sa splendoare. Moscova si Sankt Petersburg sunt cele doua locatii care iti vor oferi satisfactii culturale desavarsite, intrucat sunt considerate doua bijuterii arhitecturale ale istoriei. Daca iti doresti sa te lasi purtat pe valurile istoriei epocii tarii, rezerva cu Karpaten si profiti de oferta de calatorie pentru Rusia. In plus, vei avea suficient timp de vizitat, intrucat schimbarea fusului orar nu va fi o problema care sa te afecteze.
  2. Destinatia exotica plina de culoare si fantezie este India. Cu o cultura cuprinzatoare, ce te va lua prin surprindere la fiecare pas, aceasta tara te va primi cu bratele deschise in oricare din orasele sale. Delhi, Jaipur si Agra sunt doar trei dintre zecile de locuri in care te poti pierde ca sa gusti din autenticitatea Indiei. Costul total al acestei excursii va fi impresionant de mic, incluzand chiar un tur al celor mai faimoase locatii.
  3. Mult mai departe de casa, insa foarte impresionant deopotriva, este turul Asiei estice. Japonia sau Coreea de Sud reprezinta atractiile tentante pentru orice turist pregatit sa se bucure de spectaculoasa cultura din aceasta regiune a globului. Nu lasa pretul zborurilor cu avionul sa te descurajeze, intrucat pe https://www.karpaten.ro/oferte-cazare-sejur-circuite-japonia/ gasesti cele mai bune variante de transport si cazare ca sa poti profita de un itinerariu cuprinzator. Include aceste destinatii pe lista ta si vei avea parte de experiente cu totul deosebite.
  4. In ultimii ani, Marocul s-a transformat in cea mai atragatoare destinatie, in special datorita apropierii fata de Europa si a accesibilitatii ca pret. Poti crea cu usurinta un traseu care cuprinde toate locatiile splendide, pline de istorie intr-un mix cultural exceptional. Clateste-ti privirea calatorind in desert, de unde sa admiri Muntii Atlas intr-un cadru atragator. Marocul este ieftin, divers si iti ofera nu doar optiuni de locatii turistice pe care sa le vizitezi, ci si o varietate de locuri de cazare, de la cele mai traditionale, la hoteluri moderne, de lux.
  5. Aflat tot pe continentul african, insa aproape de Romania se afla Egiptul. Tara cu o istorie demna de admirat chiar si acum, dupa mai bine de 3000 de ani de la domnia faraonilor, Egiptul este atragator din toate punctele de vedere – are orase cosmopolite, o cultura islamica, plaje incantatoare, dar si monumente coplesitoare de-a lungul Nilului. Bucura-te de o vacanta de neuitat la doar trei ore distanta de casa, in imperiul faraonilor! Egiptul te asteapta cu cele mai speciale oportunitati pentru turisti, pe care nu ar trebui sa le ratezi. Este un loc pe care il poti vizita singur, cu familia sau prietenii, intrucat se potriveste oricarui tip de calator cu dorinta de explorare.

Asadar, tu unde iti vei petrece urmatoarea vacanta de vis?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.