Doua cazuri si doua lectii de viata diferite!

Se spune ca domul Prevedere si domnul Nu ma intereseaza, Nu scot bani din buzunar pentru Ovb Allfinanz Romania asigurari de viata calatoreau in acelasi microbuz sa isi ia in primire posturile din strainatate, unde ii asteptau salarii fabuloase.

Ce poti invata de la Ovb Romania despre asigurari de sanatate?

Impreuna cu ei calatoreau mii de sperante si de planuri, iar soferul inconstient transmitea in direct pe Facebook si asculta manele. Masina se transformase intr-un fel deTitanic al soselelor care aluneca periculos pe carosabil si niciun pasager nu avea curaj sa-i spuna soferului iresponsabil sa inceteze.

Cu mana pe telefon, pe un segment umed de autostrada, el nu a mai putut controla microbuzul si destinul oamenilor care isi incredintate vietile in mainile sale si a intrat in plin intr-un tir.

„Murim!” au fost ultimele cuvinte rostite constient, apoi s-au trezit la cel mai apropiat spital, cu capul bandajat, cu mainile si picioarele rupte sau fracturate.

Ca o ironie a sortii domnul Prevedere, care avea asigurare nu patise mare lucru, s-a recuperat rapid si a plecat cu intarziere de o saptamana sa isi ia postul in primire, insa tovarasul sau de drum trebuia sa stea imobilizat la pat cel putin doua luni, apoi urmau sedintele de recuperare medicala, dupa ce isi parasea patul, internarea in clinicile particulare, unde ar fi beneficiat de o ingijire mai buna.

-Cu ce bani, ii rasunse el cu amaraciune si printr-o alta intrebare amicului sau? Vezi cum stau lucrurile in viata asta? Isi face asigurarea cine nu are nevoie de ea…

Domnul Prevedere, in ciuda faptului ca avea si el familie si greutati, mai avea si o inima mare care nu l-a lasat sa isi abandoneze prietenul la necaz. A plecat la munca in Germania, iar de-acolo trimitea lunar bani pentru ingrijirea acestuia. Nici familiei celui aflat in suferinta nu i-a lipsit strictul necesar. Parca divinitatea ii sporea pofta de munca si veniturile fiindca multi oameni se rugau pentru el.

Dupa un an si domnul delasator s-a recuperat si a plecat la munca dupa amicul sau.

-Iti promit ca iti voi inapoia si ultimul leu cu care m-ai ajutat pe mine si pe familia mea, spuse cu recunostinta.

-Sunt sigur ca si tu ai fi procedat la fel. Pentur ce sunt prietenii buni pe lumea aceasta? Ai totusi o mare datorie fata de tine insuti! Iti faci la primul salariu o asigurare de sanatate mediata de una dintre cele mai bune firme de asigurari din Europa si din Romania, Ovb!

De fapt povestirea are caracter parabolic. Prietenul cel bun si prevazator este chiar societatea care te ajuta sa inchei asigurari, iar in momentul in care esti la pamant, plateste totul in locul tau: spitalizarea, medicamentele, recuperarile medicale costisitoare si o suma care sa asigure supravietuirea familiei.

Privesc cu seninatate existenta acestor servicii si pe piata asigurarilor din Romania si mai ales ma bucur enorm ca toti oamenii au acces la ele!

Un loc la o clinica renumita din Romania s-ar achita greu cu toti banii pusi pe masa, dar prin asigurarea de sanatate iti rezervi ingrijiri premium prin plati lunare, esalonate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.