Cand si de ce folosim folii imprimare digitala?

folii imprimare digitala

Pentru ca nu exista, cel putin deocamdata folii care sa fie bune la toate, trebuie sa intelegem ca de ce e nevoie sa cumparam folii imprimare digitala, cand putem sa le folosim si de ce le folosim. La fel cum exista folii pentru imprimare in publicitate, foliile pentru imprimare digitala sunt folosite si in industria textilelor, pe langa multe alte aplicatii. Astfel se folosesc imprimari pentru automobile, casete luminoase, ferestre, etc. Pentru aplicatii diferite se folosesc tipuri diferite de astfel de folii.

Imprimarea digitala cu ajutorul unor folii special realizate pentru acest proces se face prin imprimarea efectiva pe folie a designului pe care dorim sa il imprimam, dupa care are loc decuparea designului, iar prin presare la cald se aplica pe materialul textil. In functie de ce nevoie avem, folia poate sa fie colorata sau transparenta. Se foloseste un tipar digital pentru aplicarea designului pe folie.

Efectele care se pot obtine sunt numeroase, depinzand foarte mult si de tipul de folii imprimare digitala folosit, pentru ca exista pe piata tot felul de astfel de folii, inclusiv folii cu texturi multiple sau 3D. Iata cateva aplicatii foarte comune.

Casete luminoase

Un exemplu de caseta luminoasa este sigla luminoasa care se gaseste langa orice supermarket. Sau la benzinarii, sigla si lista de preturi pot fi realizate tot cu folie imprimare digitala.

Imprimari pe masini

Cel mai bun exemplu este cel al colarilor auto. Poti sa imprimi absolut orice design pe masina, in functie de necesitatile afacerii tale. Poti sa folosesti un print pe caroseria masinii, sau poti sa iti transformi masina intr-o opera de arta.

Imprimari pe ferestre

Sunt realizate pentru aplicatii pe termen scurt, cum ar fi ferestrele unor magazine sau geamurile automobilelor.

Imprimari pe textile

Un bun exemplu este un tricou cu un design special imprimat sau chiar cu un mesaj pe un fundal abstract.

Deci cand folosim folii imprimare digitala? Cand trebuie sa imprimam ferestre, masini, casete luminoase, textile si alte lucruri si sa obtinem un print de calitate superioara. Daca ai nevoie de folii imprimare digitala de calitate, le gasesti in magazinul online PIN. Viziteaza magazinul si alege folii care se potrivesc cu nevoile afacerii tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.